Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: 2 snelle mannenkaarten

Gisteravond nog snel deze 2 mannenkaarten gemaakt. Eerst lekker bij de tv zitten kleuren en toen 2 kaartjes gemaakt.Mijn vriendin had een mannenkaart nodig dus mijn Geared Up Garage set weer voor de dag gehaald. Het Dsp is van het Come Sail Away Dsp. Maar vond dit hier mooi bij passen. De rode kaart achtergrond heb ik zelf gestempeld.

In de tweede SAB folder staat een mooie Mannenset. Ik heb hem nog niet binnen maar zodra ik hem heb zal ik hier voorbeelden laten zien. Deze set krijg je gratis bij een bestelling van € 60,00.

Morgen vertrek ik naar Barcelona dus zal ik niet iedere dag iets posten. Fijne vakantie/ carnaval

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s