Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: I may not be perfect but When i look at my children i know i Did Something perfectly right!

Wat een trotse mama ben ik als ik naar deze foto kijk: mijn 4 schatten. Wat geweldig om deze trip te maken en we zijn de volgende al aan het plannen. Gaaf ook dat ze zelf aangeven hoe bijzonder en waardevol dit is om dit met ons vijven te doen. Niet dat we niet van onze partners houden maar gewoon even quality time als basis gezin.

Heerlijk om te zien hoe ze met elkaar omgaan, hoe ieder een eigen karakter heeft, zijn of haar eigen humor. Maar ook hoe leuk ze samen zijn als ze mij plagen lol. De wedstrijd was geweldig. Mooi stadion, prachtige plaatsen en voor rust Messi 3 keer geweldige goals zien scoren. Samen juichen en de stralende gezichten van hun zien is onvergetelijk. Mijn mooiste moment was toen Pieters zonnetje mij compleet in de zon zette. Alsof hij wilde zeggen, ik ben trots op jou en de kinderen. Ik voelde zijn liefde als een warme omhelzing om mij heen: emo momentje!

Het appartement is leuk en s’avonds na het eten nog spelletjes gedaan en op tijd naar bed want vandaag weer een vol programma met als kers op de taart een zaalvoetbalwedstrijd van Barcelona.

Het is heerlijk weer en ik ben blij dat ik mijn winterjas niet heb meegenomen. Dadelijk de jongens wakker maken en ons dagprogramma in elkaar zetten. We hebben allemaal naast de twee voetbalwedstrijden 1 ding aangegeven wat we graag willen zien of doen en kijken hoe dat het beste in deze 4 dagen past.

Fijne zondag, liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s