Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: Workshop

Vandaag voor Doosjes Donderdag geen nieuw doosje maar de aankondiging voor een Doosjes Workshop. Op woensdagavond 18 Maart van 19.30 tot 21.30 uur gaan we hier op de Faramir het leuke Accordion doosje maken die ik op de teamdag heb gemaakt. Mijn teamgenootje Frederique had die voor ons voorbereid en ik kreeg zoveel positieve reacties op mijn Bijen uitvoering dat ik besloten heb in plaats van het tasje wat die avond gepland stond nu deze workshop te doen. Omdat we best veel cardstock gebruiken en Dsp zijn de kosten van deze workshop €15,00 euro. Je krijgt dan alle materialen en maakt gebruik van originele Stampin’ Up! producten. Je kunt kiezen voor de Bijen of Poppies uitvoering maar vind je die niet leuk dan mag je nog voor een andere uitvoering gaan maar laat het me dan op tijd weten want dan zorg ik dat ik de producten in huis heb. Natuurlijk zorg ik voor drinken en wat lekkers.

Blue Photo Digital Brutalism DIY Influencer Facebook Post Set

Besluit je naar aanleiding van deze workshop dat je een bestelling wilt doen van minimaal € 20,00 dan betaal je maar € 10,00 voor de workshop. Bij een bestelling van minimaal € 40.00 betaal je nog maar € 5,00 voor de workshop. Bij een bestelling van minimaal € 60,00 mag je nog een gratis product uit kiezen uit de SAB folder en betaal je ook maar € 5,00 voor de workshop. Graag op tijd aanmelden via madebyinepie@gmail.com

Coffee Facebook Post

Wil je liever kaarten maken dan is er aanstaande maandag weer onze maandelijkse  Koffie en Kaartmiddag. Van 14.00 uur tot 16.00 uur gaan we gezellig een kaart maken en iedere extra kaart kost € 2,00.

Wil je meer kaarten maken dan heb ik goed nieuws op Zaterdag 14 Maart van 10.00 uur tot 12.00 uur is er een speciale Kaartenbuffet met als Thema Mannenkaarten. Dat blijkt toch altijd lastig maar met de nieuwe set Well Dressed is dat Easy Peasy. En we hebben ook nog de mooie set Geared Up Garage, Sailing Home en High Tide. Ik zorg ervoor dat de bakken klaar staan en je mag 3 kaarten maken voor € 12,50. Wil je nog een extra kaart maken kost dat € 2,00. Tijdens het Kaartenbuffet heb ik al veel voor gesneden dus is zeker leuk voor beginnende kaartenmakers, maar ook de gevorderden komen aan hun trekken. Wel op tijd aanmelden want dan weet ik hoeveel pakketten ik moet klaar maken.

Brown Plain Collages Facebook Post (1)

Hopelijk tot gauw ziens hier op de Faramir 23 te Geldrop,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s