Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: Don’t be afraid of losing people. Be afraid of losing yourself by trying to please everyone around you.

Deze mooie quote zag ik van de week op Facebook. En niet alleen de tekst sprak mij aan maar ook de foto. Ik wist meteen dat ik deze wilde maken met mijn nieuwe set: Under My Umbrella.

Ik ben begonnen om de paraplu’s in Memento Black op Whisper White cardstock te stempelen. Op een clear block heb ik toen wat inkt uit de refill gedaan en met mijn aquapainter heb ik toen de paraplu’s zwart gemaakt. Daarna ze met de bijbehorende pons uitgestanst. De handvaten heb ik uit basic Gray cardstock geponst. En natuurlijk 1 paraplu in Real red.

Als basis heb ik een notecard gepakt in Whisper White en deze heb ik met sponsjes van kleur voorzien. Ik ben begonnen met de lichtste kleur: Balmy Blue, daarna Pacific Point, Blueberry Bushel en als laatste Night of Navy.

Toen ik tevreden was heb ik de paraplu’s erop geplakt. Daarna met de spritzer waterdruppels erover heen gespoten en nog wat losse druppels met water in mijn handen toegevoegd.

Toen moest er nog een tekst bij die bij de quote moest passen en ik kwam op: Er is niemand zoals jij uit de set: Vlinderdans. Om deze mooi duidelijk op mijn kaart te krijgen heb ik mijn Stamparatus gebruikt: mijn onmisbare stempelhulp!

Ik heb nog wat Wink of Stella toegevoegd aan de rode paraplu en toen was ik tevreden.

Wil jij ook deze mooie bundel bestellen, dan help ik jou graag. Mail mij maar op madebyinepie@gmail.com Het is nog steeds Sale-A-Bration en dus mag je nog een gratis product uit kiezen bij een bestelling vanaf € 60,00. Vanaf 3 maart komen er weer nieuwe gratis producten bij.

Liefs Ine

Gebruikte Producten: 

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Sale-A-Bration, Stamparatus, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s