Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Zie zo zaterdag: vakantie is over.

Parc Guell

Normaal zet ik zaterdags op mijn blog een weekoverzicht maar ivm de vakantie heb ik weinig creatiefs gedaan. Wel ontzettend genoten van de quality time met mijn kids. En natuurlijk de zon in het prachtige Barcelona.

Twee geweldige voetbalwedstrijden gezien en prachtige gebouwen en landschappen,veel gelachen, lekker gegeten en spelletjes gedaan.

Helamaal Top dus! Vanaf morgen pak ik het dagelijkse bloggen weer op. Maandag is er weer de maandelijkse Koffie en Kaart er hebben zich al 6 dames aangemeld dus als je ook wilt aanschuiven moet je me even mailen want dan schuif ik de twee tafels aan elkaar en heb ik plek voor 10 dames.

Ook voor de workshop:Accordion doosje, heb ik al aanmeldingen dus wees op tijd met aanmelden. omdat dit savonds is heb ik maar plek voor max 6 personen ivm de daglicht lampen. Het kaartenbuffet is overdag dus dan kan ik 8/10 dames kwijt maar ivm de voorbereiding ook graag op tijd aanmelden via madebyinepie@gmail.com hier kun je ook je bestelling doorgeven: ik help jou graag!

Tot ziens hier op de Faramir 23,

Liefs Ine

PS ook de groetjes van Willem en Teun uit Oostenrijk.

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s