Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: Umbrella Builder Punch en de nieuwe SAB folder is uit!

Gisteren heb je ook al een kaartje kunnen zien hier met de Umbrella Builder Punch. Vandaag laat ik dit eenvoudige kaartje zien. Ik heb een basis kaart in Whisper White gebruikt waar ik een stuk van het mooie Pleased As Punched Dsp heb opgeplakt. Dit papier is onderdeel van de bijpassende producten die tijdens SAB door Stampin’Up! op de markt zijn gebracht. Klik op de link hieronder en dan zie je welke producten dat zijn.

bijpassende producten SAB 2020

Ik heb de bloempjes met de hand uitgeknipt en de steel en de 2 paraplu’s uitgeponst. De tekst komt ook uit de Under My Umbrella bundel en die heb ik uitgestanst met de Stitched So Sweetly Dies. Deze moest ik natuurlijk kopen aangezien ik de ander Stitched Dies ook al heb en ze zwaar favoriet zijn bij mij.

Een snel en eenvoudig kaartje die je voor verschillende gelegenheden kunt gebruiken. Hieronder vindt je nog een filmpje waarin de bijpassende producten worden uitgelegd, Ik help jou graag bij jouw bestelling. Wees er snel bij want het is zolang de voorraad strekt.

Vanaf vandaag zijn er nieuwe SAB artikelen erbij gekomen waar je uit mag kiezen.

 

IMG_3240 (1)

Klik op de link om de nieuwe folder in te zien: Tweede Sale-A-Bration Folder

 

Ik ben helemaal blij met de set Well Dressed en de Rise and Shine stempelset. En het Flowering Foils Specialty Dsp is zo mooi. En super voor inkleur technieken. Dus deze zul je binnenkort hier wel voorbij zien komen. Een extra reden om nu een bestelling bij mij te plaatsen,ik help jou graag! Mail naar Madebyinepie @gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s