Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag: zenuwen zijn nu weg want onze Teun is geslaagd!

img_3271

Vandaag moest onze Teun op voor zijn rijbewijs, spannend hoor maar gelukkig kregen we rond 2 uur het goede nieuws: hij was geslaagd. Superblij voor hem. En weer een extra chauffeur voor mij haha.

Lekker gebak gehaald maar hij moest eerst sporten en daarna werken dus de bollen liggen nog op hem te wachten.

Natuurlijk moest ik een mooi kaartje voor hem maken. Ik heb gekozen voor de set Geared Up Garage. Eerst heb ik de basiskaart van Real Red cardstock gemaakt en met de Hammered Metal embossingfolder de mooie stoere achtergrond. Uit Zilver foil heb ik de radertjes gestanst. De auto en de jerrycan heb ik eerst op Basic Gray gestempeld met Memento Tuxedo Black inkt en daarna uitgestanst. De sleuteltjes komen uit de nieuwe set Well Dressed. En deze heb ik uitgeponst. De teksten komen uit de set Kaartje van Mij. En deze heb ik uitgestanst met de Stitched Rectangle Dies.

Stampinup' Up!

Om de zilveren tandwielen beter uit te laten komen heb ik een strook Basic Black eronder geplakt. Hierboven op de tandwielen en toen de auto met dimensionals. Ook de jerrycan en de sleutels heb ik met dimensionals opgeplakt. Stoer kaartje toch? De tekst is grappig en past dus perfect bij onze Teun.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

 

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Stampin'Trimmer

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s