Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vandaag geen doosje maar een nieuw You tube filmpje.

Stampin' Up!

Vandaag heb ik een filmpje opgenomen hoe je de Fold Flat Pop-Up kaart kunt maken. Dit idee heb ik gezien bij Lavonne Schwendeman maar ik zag later dat Emma Goddard dit model een jaar geleden ook al gemaakt had.  Lavonne had de maten in Inches dus heb ik deze omgerekend naar centimeters want mijn Koffie en Kaart dames vinden centimeters nog steeds fijner werken dan inches. Wil je de maten toch in Inches hebben dan moet je mij maar even mailen.

Je hebt 3 stukken cardstock nodig.

1 de basiskaart is 10,5 cm bij 14 cm , deze score je op 7cm

2 het kleine binnenstukje is 5 cm bij 11,5 cm score deze op 1,3cm/5,7cm/en 10.2cm

3 de lange strook is 3,2cm bij 16,5 cm score deze links en rechts op 1,3 cm

Je kunt zelf kiezen of je 3 stukken Dsp gebruikt of maar 2, hieronder vindt je de maten van alle 3 de stukken.

1 voor de basiskaart 10cm bij 13,5 cm score op 6,75cm

2 voor het binnen stukje 4,5cm bij 8,2 cm score op 4,1 cm

3 voor de lange strook 2,5cm bij 13,2 cm

In mijn filmpje laat ik je precies zien hoe je het beste het cardstock kunt snijden zodat je uit 1 A4 twee kaarten kunt maken. En geloof mij maar dit is zo’n leuk model daar wil je meer kaarten van maken.

Kom je er ondanks of dankzij hihi mijn filmpje er toch niet uit ,dan mag je me altijd mailen. Ook voor bestellingen, of inschrijvingen voor de workshop of het Kaartenbuffet mail me op Madebyinepie@gmail.com ik help je graag. Mij zouden jullie heel erg helpen door je te aboneren op mijn youtube kanaal. Of in ieder geval een like te geven.

Liefs Ine

Categorieën:creatief, kaarten, Sale-A-Bration, Stampin'Up!

Tags:,

4 antwoorden

 1. Leuk model, dank je wel voor de uitleg, ga hem zeker eens proberen.

  Geliked door 1 persoon

 2. Ik had je andere kaarten al gezien en vond het een leuk model.
  En nu een filmpje erbij, helemaal top!
  Dank je wel.

  Geliked door 1 persoon

 3. Dank je wel mocht je er niet uitkomen mag je me altijd mailen. Groetjes Ine

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s