Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: Flowering Foils Specialty Dsp

Gisteren vertelde ik al dat ik vandaag heerlijk met sponsjes en inkt aan de slag zou gaan met dit mooie Dsp. Dit Dsp kun je niet kopen, je mag het namelijk uitzoeken als gratis cadeau bij een bestelling vanaf € 60,00 tijdens deze laatste maand van de Sale-A-Bration. Het papier alleen is al prachtig maar als je er nog kleur aan toevoegt is het helemaal geweldig. En zo ontspannend om te doen. Het regent hier pijpenstelen dus lekker zitten kleuren is geen straf.

Dit stukje Dsp was onderdeel van het maandpakketje wat Helene den Breejen naar haar teamgenoten stuurt. Maar ik heb nu zelf het Dsp dus kan lekker mijn gang gaan. Voor dit kaartje heb ik gekozen voor Granny Apple Green,Bermuda Bay en Pacific Point. 1 van mijn favoriete kleurencombinaties. De bloempjes heb ik uit restjes cardstock geponst met de ook al gratis uit te zoeken Small Bloom pons (Bij een bestelling vanaf € 120,00). De hartjes van de bloemen zijn Clear Faceted Gems.

De tekst Happy Birthday komt uit de Clubhouse set en heb ik uit gestanst met de Classic Label pons. Nog het Twine eronder gedaan en bevestigd met Dimensionals. En dit alles geplakt op een mat van Bermuda Bay cardstock. Mooi kaartje geworden toch?

Stampin' Up!

 

In dit filmpje van Stampin’ Up! zie je het mooie Dsp:

 

Wil je een bestelling doen dan help ik jou graag. Mail me maar op Madebyinepie@gmail.com. Je kunt je hier ook nog aanmelden voor het Kaartenbuffet en de workshop Accordiondoosje.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Ponsen, Sale-A-Bration, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s