Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: “Een vrouw is net als een theezakje, je kunt niet zien hoe sterk ze is totdat je haar in heet water zet.” Eleanor Roosevelt

Vandaag is het International Women’s Day. En ik vond dit wel een mooie vrouwen quote. Inderdaad pas als je voor zware uitdagingen staat weet je pas hoe sterk je bent. En op de foto staan twee van de sterkste vrouwen in mijn leven. Mijn moeder en mijn dochter. Zo trots op beide en wat hou ik veel van hun!

Ik ben ook een echte theedrinker, koffie is niet mijn ding. Dus vandaag laat ik jullie een kaartje zien die ik gemaakt heb met mijn nieuwe stempelset Rise & Shine. Dit is een set uit de tweede SAB folder en mag je gratis uitzoeken bij een bestelling vanaf € 120,00.

Het leuke van deze set is dat je de stempel aan twee kanten kunt be-inkten dus geen spiegel techniek hoeft toe te passen om zo het oortje links of rechts te krijgen. Het fijne is ook dat de Cup of Cheer Dies hierbij passen en ik het mooi met de Big Shot kan uitstansen.

Voor de versiering heb ik nog een gratis item gebruikt en wel uit de eerste SAB folder. Je mag namelijk uit beide folders je cadeau uitzoeken maar zolang de voorraad strekt: op is echt op. Deze leuke set van 2 kleuren bakers twine en sequince past perfect bij deze kaartjes. ( Metallic Baker’s Twine & Sequins Combo pack)

Ik heb er 1 gestempeld in Mango Melody en de andere met het oortje rechts in Daffodil Delight. De basis kaartjes van 20cm bij 10 cm (gerild en gevouwen op 10cm)heb ik gemaakt van Bermuda Bay cardstock wat ik eerst door de mooie Scripty 3D embossingfolder heb gehaald. Zo krijg je een mooie subtiele achtergrond. De tekst komt uit de stempelset.

Twee leuke kaartjes die voor veel gelegenheden gebruikt kunnen worden.

Wat is jouw lievelingsthee? Ik hou het meeste van vruchten thee smaken zoals Mango Lychee of Bosvruchten.

Wil jij ook deze mooie set hebben dan help ik jou graag met jouw bestelling: Madebyinepie@gmail.com

Happy International Women’s Day

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten maken, Quote, Sale-A-Bration, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s