Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: lekker stempelen en een youtube filmpje

Vandaag laat ik jullie met een youtubefilmpje op mijn Youtube kanaal en met foto’s hier op mijn blog zien, hoe gemakkelijk je 4 basiskaartjes maakt.

Terug naar de basis: Papier, Inkt en Stempels. Het mooie Whipsper White cardstock is perfect om op te stempelen ik heb een heel A4 genomen.

Voor de kleuren inkt heb ik gekozen voor de kleuren: So Saffron, Balmy Blue,Highland Heather, Pear Pizazz ( allemaal uit de Subtles kleur serie) en Gray Granite. En de stempelset is uit de jaarcatalogus: Beautiful Friendship. Hier zitten heel veel bloemen in en mooie teksten.

En nu kan je heerlijk op je gemak stempelen. Gewoon de stempel beinkten en op het papier plaatsen. Soms zelfs nog een keer stempelen zonder opnieuw inkt toe te voegen, als je het genoeg vindt pak je de volgende kleur en stempel je weer willekeurig op het papier. En zo ga je door totdat je de compositie mooi genoeg vindt.

Dan pak je je Paper Trimmer en snijdt er 4 stukken van ( 14,9 cm bij 10,5 cm). En nu ga je zelf beslissen wat voor kleur basiskaart je wilt gebruiken, welke tekst, welke pons of gewoon welke tekststempel je wilt gebruiken. In mijn filmpje laat ik al wat voorbeelden zien. Ik vind ze zelf erg goed gelukt, mooie lentekaarten die zeer geschikt zijn voor verjaardag of beterschap kaarten. De stukken die je ervan af snijdt kun je gebruiken aan de binnekant van de kaart of op de envelop.

Dit idee heb ik gezien van Ruth van Artful Stampin, zij noemt het een One Sheet Wonder. Ik heb nu dezelfde stempelset genomen maar ga dit zeker nog een keer doen met de Poppies of de Magnolia’s. Ik ben ook heel benieuwd naar jullie uitvoeringen, deel ze gerust hier onder mijn blog.

Wil je een bestelling doen dan help ik jou graag en het is nog steeds Sale-A-Bration dus mag je nog een gratis product uitzoeken bij een bestelling vanaf € 60,00. Mail mij maar op Madebyinepie@gmail.com

Hieronder is de link van mijn filmpje:

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Whisper White A4 Card Stock

 

 

Paper Trimmer

 

€ 30,00

 

 

Clear Block A

 

€ 5,00

 

 

Clear Block B

 

€ 7,50

 

 

Clear Block C

 

€ 8,50

 

 

Clear Block D

 

€ 10,50

 

 

Clear Block I

 

€ 14,50

 

 

Classic Label Punch

 

€ 22,00

 

 

Detailed Trio Punch

 

€ 24,00

 

 

Categorieën:Geen categorie

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s