Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: stansen is zoveel makkelijker dan knippen.

Vandaag laat ik jullie een geboorte kaartje zien wat ik in opdracht heb gemaakt. Hiervoor heb ik de schattige diertjes uit de Special Someone set Gebruikt. Stampin’Up heeft tijdens Sale A Bration hiervoor stansen op de markt gebracht de Special Day Dies: daar werd ik helemaal blij van vooral de tekst ballonnen vind ik ideaal. Die kun je voor heel veel kaarten gebruiken.

Mijn vriendin en teamgenootje Danielle Kasssing(danielle kassing – stamp along) had ook een schattig verjaardagskaartje met het wasbeertje gemaakt en ik zag er een geboortekaartje in dus mocht ik die van haar casen en dit is hem geworden:

En natuurlijk maakte ik meteen ook een meisjes uitvoering.

Zijn ze niet schattig? Super leuke set zeker in combinatie met de Dies. Ik heb ook nog De Well Written Dies gebruikt voor de woordjes en de Stitched Rectangle Dies voor de rechthoeken.

Wil je een bestelling plaatsen dan help ik jou graag mail mij op Madebyinepie@gmail.com.

Liefs Ine

Gebruikte Producten
Special Day Dies
[153587]
€ 35,00

Categorieën:Big Shot, creatief, Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s