Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: zoek de verschillen haha

Before
After

Hier is hard gewerkt, gekletst, gelachen en genoten. De dames hebben mooie projecten gemaakt. Ze vonden het helemaal leuk! Omdat de dames voor Oriflame werken had ik een leuk zakje als voorbeeld gemaakt plus een mooi doosje voor hun bekende Wonderpotje. Met natuurlijk de Dressed to Impress stempelset en bijbehorende Dies. Want lippenstift en parfum zit in hun assortiment.

Vandaar ook mijn cadeau tasje voor de dames waar een lippenstift en parfumflesje afbeelding in het voor vakje zaten. In het tasje een pakje papieren zakdoekjes ( onmisbaar hier in Brabant ) mijn visitekaartje en een chocolaatje.

Was wel raar dat ik mij voorstelde aan de 2 nieuwe dames en ik geen hand gaf ivm het virus. Daar ging natuurlijk het gesprek wel eerst over want het Corona virus is nu wel een ding aan het worden hier in Brabant. Tijdens de workshop kregen ik en de andere dames diverse afmeldingen van sport activiteiten, beursen en bijeenkomsten. We hebben er eerst wat lacherig over gedaan maar het heeft toch wel impact. Dennis mag pas maandag weer op zijn afstudeerproject komen. Willem mag niet naar Dubai wat gepland stond voor eind maart en hij mag geen klantenbezoeken doen. Overal is het minder druk: het dorp en de supermarkt. Hopelijk duurt dit niet lang.

Liefs Ine

Gebruikte Producten

Categorieën:Dies, Doosjes, Stampin'Up!, Workshop

Tags:, , ,

2 antwoorden

  1. Heel bijzonder om een workshop bij jou bij te wonen, het heeft iets rustgevends! Tevens is er volop gelachen echt een aanrader👌
    Dankjewel Ine

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s