Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: de resultaten van de workshop

Vandaag laat ik jullie mijn voorbeelden zien en de resultaten van de dames.

Deze 2 voorbeelden had ik nog extra gemaakt.

Omdat ik niet wist hoe snel de dames het op zouden pakken had ik ook een voorbeeld gemaakt met Dsp ipv een gestempelde achtergrond. 2 Dames kozen hier voor:

1 dame wilde wel stempelen en koos ook voor het andere doosje. Die met de tulpen die ik hier eerder had laten zien:

En de andere dame wilde een effen voorkant want dat vond ze mooier passen bij het doosje. Dat is het leuke van mijn workshops: ik maak een voorbeeld maar je bent vrij om je eigen creativiteit naar buiten te laten komen. Ik heb materialen zat.

Aanstaande zaterdag had ik eigenlijk mijn kaarten buffet : mannenkaarten maar door de vele afmeldingen verschuif ik die naar een andere datum. De workshop accordion doosje maken gaat voor alsnog door. Ik heb 4 aanmeldingen maar geen idee wat de extra maatregelen voor Brabant zijn. Op dit moment is het nog niet bekend. Raar hoor : dit weekend wordt er nergens gevoetbald in Nederland. Wij hadden nog 2 concerten staan maar die gaan helaas ook niet door. Ik begrijp het wel hoor: zaak is het om dit virus de kop in te drukken.

Ach dan heb ik 2 extra avonden om met mijn Stampin’Up! producten te spelen.

Vandaag weer een mooie bestelling eruit mogen doen. Het zijn de laatste dagen van de SAB dus als je nog iets wilt bestellen laat het mij dan gauw weten. Ik help jou graag op Madebyinepie@ gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:Dies, Doosjes, Sale-A-Bration, Stampin'Up!, Stempelsets, Workshop

Tags:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s