Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: lange wachtrijen bij de supermarkt.

Zo even snel de weekend boodschappen doen zat er vandaag niet in. Niet normaal hoe druk het was, nog drukker dan met de kerst. Mensen keken naar ons alsof we aan het hamsteren waren maar hee, dit kopen wij iedere week. We kregen wel eens aan de kassa te horen: feestje? Eh nee gewoon een groot gezin. Je wilt niet weten hoeveel toiletpapier erbij ons door heen gaat lol

Mijn kaartje van vandaag had ik eigenlijk ontworpen voor mijn kaartenbuffet van morgen maar helaas door ziek-/ afmeldingen/ Corona virus gaat deze niet door en verzet ik die naar een andere datum.

Ik heb deze gemaakt met de geweldige set Well Dressed. Wat ben ik hier blij mee en je mag hem gratis uitzoeken bij een bestelling vanaf € 60,00. Mannenkaarten zijn altijd lastig maar met deze set is het Easy Peasy! De basiskaart is in Basic Gray. Daarop zit een mat van Black Foil. En daarop weer een mat van Basic Gray wat ik eerst door de Hammered Metal 3D embossingfolder heb gehaald. Echt een super stoer effect krijg je dan.

Ik heb er een stuk Black Satin Ribbon onder gedaan. Daar bovenop heb ik de paraplu, hoed en de schoen met Dimensionals geplakt. Ik heb ze ingekleurd met mijn Stampin’Blends en uitgeknipt met mijn Papersnips.
De Happy Birthday komt uit de Clubhouse stempelset en met de bijbehorende Die uit de Bundel heb ik hem uitgestanst. Mooi chic kaartje toch?

Wil je deze Well Dressed stempelset hebben moet je wel snel zijn, want 31 maart is de laatste dag van Sale-A-Bration en het is ook zolang de voorraad strekt. Ik help jou graag met je bestelling op madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Clubhouse Bundle
[153816]
€ 50,25

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Sale-A-Bration, Stampin'Blends, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s