Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Facebookhop The Lovely Stampers: Favoriete Techniek

Vandaag doe ik weer mee aan de maandelijkse Facebook Hop van ons Team The Lovely Stampers. Ons thema was: favoriete techniek. Maar dat vond ik erg moeilijk want ik heb niet echt een favoriete techniek: ik vind alles leuk lol. Dus heb ik gekozen om met mijn favoriete stempelhulp mijn Stamparatus 2 technieken te laten zien die ik leuk vind en vaak gebruik.

Voor mijn 2 kaartjes heb ik 2 verschillende stempelsets gebruikt, de engelse Seriously The Best en de nu nog niet te verkrijgen Bedanken in Stijl. Deze mochten wij als Demo’s pre-ordenen en ik vind het zo’n gave set die ik zeker vaak zal gebruiken.

Ik heb eerst de stempels op mijn Stamparatus bladen geplaatst en toen 4 kleuren groepen gemaakt:

Poppy Parade,Mango Melody en Daffodil Delight

Shaded Spruce, Granny Apple Green en Soft Sea Foam

Bermuda Bay, Coastal Cabana en Pool Party

Rich Razzleberry, Gorgeous Grape en Higland Heather

Je zet een stuk Whisper Whitecardstock vast met de 2 magneten en nu kun je gaan stempelen. Met de lichtste kleur bestempel je de hele stempel, dan met de tweede kleur 2/3 gedeelte van de stempel en waar de overgang is even met een spons dauber vervagen anders krijg je van die harde lijnen. Met de laatste ( de donkere) kleur stempel je alleen de eerste 2 letters en vervaag je de overgang weer. Dan is je eerste woord klaar en verzet je je stempelblad een stapje naar beneden en doet hetzelfde weer maar dan met de andere kleuren groep. Super leuk effect toch? Ik heb daarna de woorden uitgestanst met de een na grootste rechthoek van de Rectangle Stitched Framelits Dies. Met de grootste rechthoek heb ik een mat van Basic Black Cardstock gestanst. En deze op een basiskaart van Bermuda Bay geplakt. Uit de Well Written stansen set heb ik het woordje Friend gestanst en 4 hartjes in de bijpassende kleuren cardstock. Voor de Bling Bling heb ik een Noble Peacock Rhinestone gebruikt. De Hinge-Step techniek vind ik echt een geweldige techniek. En dit kunnen andere stempelhulpen zoals bv de dure Misti of goedkopere producten niet.

Mijn tweede kaartje heb ik op de zelfde manier gestempeld maar ik heb de woordjes uitgestanst met een kleine stitched rechthoek en daarna opgeplakt op een grotere stitched rechthoek in een bijpassende kleur. Deze 4 woordjes heb ik op een Whisper White kaart geplakt en uit iedere kleur heb ik een bloem geponst met de Small Bloom Punch en ook hier heb ik de Noble Peacock Rhinestones gebruikt als hartje van de bloem.

Ik ben helemaal blij hoe ze geworden zijn. Ik heb het idee van het Ombre stamping van Janas Bastelwelt( uit 2018). Helaas had ik geen tijd om een filmpje op te nemen. Willem was vrijdag vrij en toen hebben we de weekend boodschappen gedaan. Niet normaal: het was drukker dan met de Kerst en veel schappen waren al leeg.

Hop zeker ook even langs bij mijn teamgenootjes die ook mooie projecten hebben gemaakt. Wil jij ook zo’n fijne Stamparatus bestellen ( ik gebruik hem bijna iedere dag) dan help ik jou graag en je weet het: is nog SAB dus mag je vanf € 60,00 een gratis product uitzoeken uit beide SAB folders. Mail me maar op madebyinepie@gmail.com

liefs Ine

Gebruikte Producten
Stamparatus
[148187]
€ 59,00

Categorieën:Dies, kaarten, kaarten maken, Sale-A-Bration, Stamparatus, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s