Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: Better safe than sorry.

In verband met het Corona virus en de bijbehorende noodzakelijke maatregelen heb ik besloten om voorlopig alle workshops van Madebyinepie te laten vervallen.

Komende woensdag zou de workshop Accordiondoosje zijn maar ik heb de dames vanochtend doorgegeven dat deze tot nader bericht is uitgesteld. Onze Nick heeft nu koorts. Ik zelf denk dat het griep is ( hij loopt stage in groep 1 van de basisschool) maar ik ben geen dokter en wil natuurlijk niemand besmetten.

Eerst had je nog zo iets van: ach we zijn in Barcelona geweest en niet in Italie of China. Maar nu denk je tja hij is als meester wel in contact met heel veel kindjes en ouders. Wat als……? We hopen er het beste van en ik houd hem goed in de gaten.

Dadelijk maar even wat knutselen om mijn hoofd leeg te maken. Gelukkig nog leuke opdrachten staan en nog wat nieuwe producten hier liggen die ik nog niet heb kunnen uitproberen. Stampinup bezorgt nog steeds thuis dus als je wilt help ik je graag met je bestelling. Mail me maar op Madebyinepie@gmail.com. En het is nog steeds Sale-A-Bration dus je mag nog steeds een gratis product uitzoeken bij aankoop vanaf € 60,00. Bijvoorbeeld het prachtige So Very Vellum Specialty Dsp of het mooie Flowering Foils Specialty Dsp wat ik voor deze kaart gebruikt heb. De tekst Sending Healing Hugs is zeer toepasselijk en komt uit de So Sentimental stempelset. En daar kun je bijpassende stansen bij kopen en dan heb je een bundelprijs met 10% korting. En zit je al bijna op de € 60,00.

De wens Sending Healing Hugs stuur ik virtueel naar iedereen hier in Brabant,Nederland en eigenlijk de hele wereld.

Iedereen sterkte met deze spannende situatie en duimen dat we er goed doorheen komen. Fijne zondag,

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Ponsen, Stampin'Blends, Stampin'Up!

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s