Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: mannenkaart

Voor mijn helaas niet door gegaan Kaartenbuffet had ik leuke mannenkaarten ontworpen. Dit is er ook 1 van. Met de geweldige set Well Dressed heb je zo een mooie kaart. De basis kaart is in Basic Gray. Er bovenop een mat van Dsp uit de Country Club serie. Voordat ik die op de basis kaart plakte heb ik er een stuk Basic Black Satin Ribbon op gedaan. Hierboven een stuk Gray Granite wat ik door de Tufted 3D Embossing folder heb gehaald en in een ruit vorm heb geknipt. De losse elementen heb ik gestempeld, ingekleurd en opgeplakt. De tekst komt uit de: Kaartje van mij Stempelset. Stoere kaart toch?

Stampin’ Up bezorgt nog steeds thuis dus als je een bestelling wilt doen kan dat en help ik je graag op Madebyinepie@gmail.com

We hebben nu meer tijd om creatief bezig te zijn aangezien het sociale leven even stil staat. Willem en ik zijn net even gaan wandelen.Hij werkt nu verplicht thuis en in de middagpauze hebben we even een frisse neus gehaald. Wat een bofferds zijn we toch met zulke mooie natuur zo vlakbij.

Even een rondje vijver gedaan en nu weer door.

Pas goed op jezelf!

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Paper Snips
[103579]
€ 12,00

Categorieën:Geen categorie, kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s