Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: slinger opdracht

Vandaag laat ik jullie de slinger zien die ik in opdracht heb gemaakt voor NGU Repair die gisteren hun 5 jarig jubileum vierde. Ik heb ook meteen de slinger gemaakt voor NGU Mobile die in juni hun 10 jarig jubileum vieren. Het was hartstikke leuk om te doen en ik ben trots op het eindresultaat. Ik heb wel de retired Large Letters en Numbers gebruikt. Dit zijn twee sets die ik nooit weg zal doen. Van Blue Berry Bushel cardstock en Whisper White cardstock heb ik de vlaggen gesneden en met papieren rietjes waar het bakers Twine doorheen kan maakte ik het ophangsysteem.

Ze kunnen zelf kiezen hoe lang ze de slinger maken want dan gebruiken ze gewoon de achterkant van de slinger voor het 10 jarig jubileum, Dat is het mooie van dit systeem plus het is zo makkelijk op te bergen. Ik had ook nog balonnen uitgeponst maar ze vonden de strakke versie het mooiste en ik moet zeggen het knalt er wel echt uit.

Ik had ook nog 2 kaarten gemaakt 1 als opdracht en 1 voor mijzelf.

NGU bedankt voor de mooie opdracht. Wil je zelf ook zo’n leuke slinger bestellen met bijvoorbeeld de naam van de jarige of de nieuwe baby, mail mij dan op Madebyinepie en dan bespreken we de mogelijkheden en de kosten.

Liefs Ine

Categorieën:creatief, Dies, dies dinsdag, Paper Trimmer, Stampin'Up!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s