Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: resultaat van de Sol

Vandaag ben ik druk bezig geweest met het schilderen van de slaapkamer muur van mijn oudste zoon. Even mijn hoofd leeg maken, want ik vind het toch wel spannende tijden. Normaal ga ik lekker knutselen maar met al het spul thuis vind ik daar toch mijn rust niet in. Afgelopen maandag na de speech van Mark Rutte was er gelukkig een Sol ( Stamping online) en dat was echt heerlijk om even mee bezig te zijn. Geke mijn teamgenootje had een geweldig project voorbereid. Ik vond hem zo leuk dat ik dinsdag er meteen 3 extra heb gemaakt. Mijn bestelling van Stampin’ Up! was binnen en daar zaten 2 klanten bestellingen bij en heb ik voor deze dames zo’n leuk mapje gemaakt als Dank je wel cadeautje.

Geke noemt het een Mug cake verpakking, maar dat had ik niet in huis. Dus ik heb 2 theezakjes en 2 honing staafjes erin gedaan. Ze vonden het hartstikke leuk. Voor de ene dame heb ik de Magnolia’s weer te voorschijn gehaald.

Voor de andere dame heb ik het mooie From My Heart Specialty Dsp gebruikt samen met de hartjes ponsen.

Ik heb er nog een mooie kaart bij gedaan met een leuke tab er aan. De teksten Bedankt en Dank je Wel komen uit de nieuwe Nederlandse stempel set Bedanken in stijl.

Dit model zal ik zeker vaker gebruiken. Wil jij een bestelling plaatsen dan kan dat nog steeds. Mail mij maar op Madebyinepie@gmail.com

Pas goed op elkaar en Be Safe!

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Heart Punch Pack
[151292]
€ 41,50

Categorieën:creatief, Ponsen, Stampin'Up!

Tags:, ,

2 antwoorden

  1. Een geweldig project, en leuk dat je er wat in kan stoppen.

    Like

  2. Ja echt een super leuk cadeautje.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s