Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: heel dubbel om deze kop nu te gebruiken.

Omdat iedereen hier nu thuis zit ivm Corona en met ons heel veel anderen mensen op de wereld voelt mijn blog titel heel raar. Want nee Willem is niet vrij, maar aan het thuis werken. Michael werkt ook vanaf hier en is ook nog druk met zijn Thesis. Dennis werkt ook hard aan zijn afstudeerstage al kan dat niet meer vanuit het JBZ ziekenhuis. Nick is nog steeds niet herstelt van zijn griep en Teun vind het heel moeilijk om binnen te blijven. Hij ging bijna dagelijks naar de sportschool of naar de voetbal en dat kan nu niet. We hebben het hem heel goed uitgelegd maar een jongen van 18 kun je geen huisarrest geven.

Vandaag gaan er weer minstens 3 kaarten op de bus. Mooi om te zien dat de aanvragen blijven komen. En nog mooier om de blijde reacties te zien van de mensen die al een kaartje hebben ontvangen. Omdat postzegels best duur zijn stuur ik 3 kaarten per dag en dan nog 3 van mijzelf voor familie en vrienden. Kaarten maken is mijn job en mijn hobby dus ik ben blij. Normaal heb ik workshops maar nu gelukkig wat opdrachten. Voor paasversieringen, kaarten en het theemapje.

Vanmiddag ga ik aan de slag met een kaart kit van Stampin’ Up! Wist je dat wij bij Stampin’ Up! ook All inclusive sets verkopen. Hier zit alles in ( wat de naam al zegt hihi) om kaarten te kunnen maken, zelfs stempels en inkt. Heb je zelf al stempels en inkt dan hebben we de Project kits. Die horen bij een los te kopen stempelset maar kun je ook combineren met stempels die je al in je bezit hebt.

Wil jij ook een bestelling doen, misschien wel zo’n mooie kaart kit van Stampin’ Up! zodat je zelf thuis aan de slag kunt. Of gewoon om kaarten/ mapjes bij mij te bestellen mail mij dan op Madebyinepie@gmail.com. Hier kun je ook je aanvraag doen om een kaartje naar iemand te sturen die het nu hard nodig heeft..

Ik ga zo dadelijk een filmpje op nemen, zodat ik julie kan laten zien wat er in zo’n kit zit en dan meteen een boel kaartjes maken.

liefs Ine

Card Kits:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s