Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Bloghop The Lovely Stampers: Maak een kaart- Deel een kaart.

Vandaag een keer een Bloghop in plaats van een Facebook hop. Is voor mij al eventjes geleden dus hopelijk lukt het mij om het goed in te plannen.
We hebben deze keer geen thema dus heb ik ervoor gekozen om kaartjes te laten zien die ik met de Seriously The Best Project Kit heb gemaakt. Gisteren heb ik jullie daar over verteld en in mijn Youtube filmpje van vandaag kun je zien hoe ik deze dozen uitpak en wat dus de inhoud is. Ze staan in de nieuwe Mini catalogus op bladzijde 59 en 60. Ik heb steeds 1 kaartje gemaakt zoals in de kit beschreven en de andere met mijn eigen inbreng. Super leuk toch. Sommige mensen zeggen: zo’n kit is niks voor mij hier kan ik mijn creativiteit niet in kwijt. Maar ik laat nu dus zien dat dit ook mogelijk is met deze kits. Kijk even naar mijn filmpje hoeveel er in zo’n kit zit.

Ik hoop dat jullie het een leuk filmpje vonden en wie weet daardoor net zo enthousiast zijn als ik over de card kits en ze zelfs willen bestellen bij mij. Het is nog steeds Sale-A-Bration dus mocht je bijvoorbeeld de Seriously The Best card kit willen bestellen van € 36,00 en de bijbehorende stempelset Seriously The Best van €23,00 dan zit je al op € 59,00. Doe je er een potje Tombow Liquid Glue bij van € 5,00 dan ben je er al en mag je een gratis product kiezen uit beide Sale-A-Bration folders. Je kunt dan 16 kaarten maken dus 16 mensen heel blij maken! En je hebt iets leuks te doen om je hoofd leeg te maken in deze spannende tijden. Deze kits kun je ook heel makkelijk samen met je kinderen gebruiken.

Hier zijn wat kaartjes die ik gemaakt heb, een paar zijn al op de bus gegaan.

Liefs Ine

Card Kits:

Hop gezellig langs bij mijn teamgenootjes, klik op Volgende: veel plezier.

Mocht dit niet lukken is hier de link waar je op kunt klikken :Simone Simone: https://stampedbysimone.org/?p=182

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Sale-A-Bration, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

3 antwoorden

  1. Geweldige kit zo! Dankjewel voor je filmpje

    Like

Trackbacks

  1. Lovely Stampers bloghop – Stamped! by Simone

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s