Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: Wacht niet tot er iets gebeurd om te beseffen wat echt belangrijk is in het leven.

Zo waar is deze quote zeker in de situatie waarin we nu leven. Echt belangrijk is gezondheid. Niet alle materiële dingen, niet alle sociale dingen. Op het moment dat je ziek bent of een geliefde ziek is begrijp je pas dat dat alles zo onbelangrijk is. We zijn zo verwend: vinden dat we recht hebben op een leuk leven, met heel veel mooie momenten. Maar al je zo ziek bent hoop je alleen dat je er straks nog bent.

Facebook staat vol met mensen die denken dat ze het eeuwige leven hebben en gewoon door gaan met sociale bezigheden. Nee het is geen vakantie en ja het kan nog erger. Als er een totale Lockdown komt omdat dat nodig is mogen we niks meer. Ook in ons gezin merk ik dat. Een puberzoon die gewoon met zijn vrienden wil sporten, chillen. Die denkt dat hij onoverwinnelijk is. Twee andere zonen die toch echt hun vriendin willen zien. Dat is voor mij die zich zo aan regels houdt erg moeilijk. We praten met ze maar het dringt nog niet tot hun door: ze willen het gewoon niet horen en weten. Daar maak ik me zorgen over. En dan ben ik super blij met mijn Stampin’Up! producten. Als ik kaartjes maak is mijn hoofd leeg. Als ik ze verstuur weet ik dat de ontvanger er blij van wordt. En dat geeft mij weer een goed gevoel. Als er straks een totale Lockdown is kunnen we de kaarten niet meer sturen of bezorgen. Dan raken we nog meer in een isolement. Gisteren had onze CEO van Stampin’ Up! Een 2 uur durende Facebook live waarin zij met haar man en 5 kinderen ons lieten zien hoe ze samen creatief bezig waren. Er werd gelachen, goede tips gegeven en gedurende die 2 uur, had ik geen tijd om mij zorgen te maken over de huidige toestand. Daarna 2 uren gerikt met Willem en de boys. Heerlijk. En dan ga je naar bed en dan komen de zorgen.

Lieve mensen laten we nu allemaal ons gezonde verstand gebruiken. De huidige situatie is niet ideaal maar zoveel beter dan het andere alternatief. Nee het is niet fijn dat ik mijn moeder nu niet live kan knuffelen maar we bellen nu meer. Berichten elkaar via Messenger en ze weet nu zelfs hoe we kunnen videobellen dus kunnen we elkaar zien. Ook mijn dochter en mijn schoonzoon zien we nu alleen van achter glas of via de telefoon. Is nu even niet anders. Better Safe than Sorry. Maar als ik denk aan de zieken, hun familie, de mensen in de zorg en alle andere mensen die gewoon aan het werk zijn, dan hebben wij het makkelijk. En als thuis blijven hun werk makkelijker maakt, is dat een klein offer. Plus het maakt de kans dat wij het virus krijgen ook veel kleiner. Dus ik ga dadelijk weer lekker aan de knutsel, ik heb weer aanvragen voor mensen die echt een opkikkertje kunnen gebruiken. Kleine kinderen die jarig zijn en echt niet snappen dat er geen feest is met de familie, geen traktatie op school geen kinderfeestje. Een kaartje maakt ze dan extra blij.

Fijne zondag, geniet van wat we nog wel kunnen en wat we wel mogen en wel hebben: tel wat je hebt niet wat je mist. En zoals het zo mooi op mijn kaartje staat: Hope is the power, that makes everything possible! Hoop doet leven.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:creatief, Dies, kaarten, kaarten maken, Quote

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s