Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: #scrappystriptechnique van Bruno Bertucci

Het stond al op mijn lijstje sinds ik Bruno Bertucci dit kaartje zag maken maar toen Sean Douglass de man van onze CEO Sara Douglass in hun 2 uur durende Facebook live ook deze techniek gebruikte om een kaart te maken was ik om en ben ik tijdens de uitzending nog begonnen. Ik was super blij met het eindresultaat maar twijfelde of het een liggende of staande kaart moest worden. Vond ze beide mooi maar op advies van andere dames heb ik toch gekozen voor de staande kaart.

Als je mij op Facebook volgt heb je misschien wel gelezen over ons mam die gisteren eerst heel gezellig via haar computer en mijn telefoon deed videobellen. Michael mijn zoon was zo lief om via teamviewer haar te helpen met computer problemen. Zo gelachen omdat ze Michael opeens levensgroot zag. En genoten van het feit hoe lief en geduldig hij ons mam hielp. Maar opeens werd de verbinding verbroken en kregen we haar ook niet meer via de telefoon te pakken. Michael zei meteen al : het lijkt wel een stroom storing. En toen ik haar eindelijk mobiel te pakken kreeg zat ze inderdaad in het donker. Mijn moeder heeft ernstige Macula Degeneratie en ziet dus slecht. Daarbij is ze klein( ja nog kleiner dan ik) en kon ze niet bij de schakelaars in de meterkast. Michael is toen in de auto gestapt en naar Boxtel toe gereden. Daar braaf zijn handen gewassen en op 1,5 meter afstand van haar gebleven. En de schakelaar omgezet en haar geleerd welke dat is en gelukkig kan ze erbij. Ik had boodschappen voor haar mee gegeven en Michael moest even foto’s nemen van haar knutsel projecten. Ze houdt zich nu bezig met theezakjes knippen en zoals zij het noemt sterren maken. Ik vind het superknap.

Daarom is dit kaartje voor haar, omdat ik van haar hou en supertrots op haar ben.

Mooi kaartje toch en super makkelijk om te maken en ideaal om restjes op te maken.

De aanvragen voor kaartjes blijven binnenstromen dus ik ga gauw verder. Fijne dag, Be Safe,

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Makkelijke Maandag, Ponsen, Stampin'Trimmer, Stempelsets

Tags:, ,

1 antwoord

Trackbacks

  1. Zie zo zaterdag: nieuw filmpje op YouTube

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s