Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: aangevraagde kaartjes

Vandaag zijn er weer kaartjes op de bus gegaan die aangevraagd waren voor mijn actie#maakeenkaartstuureenkaart

Zo leuk om te doen. En de ontvangers zijn allemaal blij verrast. Ik krijg ook super lieve reacties en dat doet een mens goed.

De kaarten die ik vandaag laat zien zijn gisteren bezorgd. Ik heb eerst bloemen uit het mooie ( gratis) Flowering Foil Specialty Dsp geknipt en daarna ingekleurd met inkt en sponge daubers. Easy Peasy!

Daarna heb ik een basiskaart gemaakt van Highland Heathercardstock en met een border stans uit de nieuwe Ornate Borders Dies een prachtige bloemenrand uitgestanst. Vanaf 1 april zijn ze voor jullie te bestellen. Ik heb de bundel besteld met de geweldige nederlandse teksten Bedanken in Stijl. Dit was de eerste keer dat ik de stansen gebruikte maar zeker niet de laatste keer: ik vind ze zo mooi. De bloemen heb ik op de kaart geplakt. De tekst komt uit een andere geweldige Nederlandse set : Speciaal voor Jou. En ook deze mag je gratis uitzoeken bij een besteding van € 60,00. Let op: je hebt hier nog maar een paar dagen de tijd voor. Ik help jou graag. Mail mij maar op Madebyinepie@gmail.com

Om de bloemenrand nog beter uit te laten komen heb ik er een mat ingeplakt van Gorgeous Grape.

Bij de andere kaart heb ik het net andersom gedaan. Een basis kaart van Gorgeous Grape en een mat van Highland Heather. Nog wat Noble Peacock Rhinestones voor de bling bling en de kaarten waren klaar. De teksten heb ik trouwens uitgestanst met de Stitched Rectangle Dies. Die gebruik ik bijna dagelijks.

Wil je nog een kaartje aanvragen voor iemand die ook een steuntje in de rug nodig heeft of bijvoorbeeld jarig is en het nu niet kan vieren ivm Corona. Laat het mij dan weten. Ik wil er max 3 per dag sturen ivm de kosten. En ik heb al aanvragen staan voor jarigen in April dus meld je snel aan. Net als met bestellingen help ik jou graag. Pas goed op jezelf #stay safe#stayathome

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Sponge Daubers
[133773]
€ 6,00
Paper Snips
[103579]
€ 12,00

Categorieën:Big Shot, Dies, dies dinsdag, kaarten, kaarten maken, Sale-A-Bration

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s