Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag: bijna leeg kaartenrek

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten verkoop ik ook kaarten. De kaarten in mijn rek kosten € 3,00 per stuk. Kaarten die in opdracht gemaakt worden kosten € 3,50. Maar gisteren kreeg ik via mijn vriendin een verzoek om kaarten te doneren aan zorggroep Archipel Best. En toen dacht ik: ipv steeds 3 kaartjes per dag te versturen en zo 3 mensen blij te maken, heb ik nu de kans heel veel mensen blij te maken. Dus ik ben naar mijn rek gegaan en heb 100 kaarten in een tas gedaan om weg te geven. Ja je leest het goed: 100!

Ik hoop dat er veel mensen hier blij van worden, dat het lichtpuntjes mogen zijn in deze spannende tijden. Aangezien we tot juni thuis moeten blijven heb ik tijd zat om mijn rek weer aan te vullen. Op 7 juni sta ik namelijk op de Braderie van Atelier Riel zoals ieder jaar, en moet mijn rek weer vol zijn.

De vriendin van de zoon van mijn vriendin gaat de kaarten schrijven en uitdelen, dus die is wel even zoet. Zij doet dit vanuit haar opleiding met nog 10 andere studenten.

Ik ga vandaag weer 3 kaartjes versturen en mijn bestaande opdrachten afmaken. Vanaf maandag heeft Stampin’ Up! trouwens artikelen toegevoegd die je ook gratis kunt uitzoeken bij een bestelling van € 60,00/ € 120,00. Dit is de laatste week van de Sale-A-Bration dus grijp je kans op gratis producten. Ik help je graag bij jouw bestelling. Tot nu toe kunnen we nog steeds bestellen en wordt het netjes bij jou thuis bezorgt. Woon je in de buurt dan kan je het gratis komen afhalen. Je kunt betalen per bankoverschrijving of via een Tikkie. En normaal heb je het dan binnen een paar dagen thuis. Maar ik durf dat nu niet te beloven, want ivm het virus kan alles anders zijn. Lieve mensen let goed op elkaar, blijf lekker binnen en vergeet niet om eenzame mensen een keer extra te bellen of stuur ze een kaartje.

Liefs Ine

Geen fotobeschrijving beschikbaar.
Geen fotobeschrijving beschikbaar.

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Over mij, Stampin'Up!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s