Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: All Dressed Up Dies

Vandaag ben ik aan de gang gegaan met de All Dressed Up Dies. Ik zag bij Intatwynedesigns dat je er ook een leuk doosje van kon maken. En dat heb ik nagemaakt. Hier vindt je haar filmpje : https://youtu.be/309oCccCbUY Super leuk als je de Dies ook voor iets anders kunt gebruiken. Het is een mooi formaat doosje en door het gebruik van het goud zwarte Dsp van de Golden Honey Specialty Dsp (Die je gratis uit mag kiezen als je een bestelling doet vanaf € 60,00 tijdens SAB) ziet het er super chic uit.

Het bijtje komt uit de Detailed Bee Dies.

Natuurlijk heb ik ook nog een tasje gemaakt met de Dies want dat is zo’n schattig model. Ook in het zwart met goud. De sluiting heb ik met klittenband gedaan. Zo leuk die gespjes en knopen zijn ook Dies en zitten ook in de set. Alleen het bloempje komt uit de nieuwe Ornate border Dies.

Is toch een prachtig cadeau setje zo:

En omdat ik nog een mapje had liggen gemaakt naar de Sol van Geke heb ik ze samen op de foto gezet:

Wil jij ook deze stansen set hebben in combinatie met de mooie stempelset, dan zit je bijna op de € 60,00 euro. Doe je er bijvoorbeeld lijm bij of de Golden Foil Sheets, dan mag je het Golden Honey Specialty Dsp er gratis bij uitzoeken. Superleuk toch? Maar doe het snel want de Sale-A-Bration is bijna voorbij.Ik help jou graag mail mij maar op Madebyinepie@ gmail.com.

Vandaag stond opeens 1 van mijn beste vriendinnen bij mij aan de deur. Op 1,5 meter hebben we even gekletst. Ze had een schattige bos bloemen voor mij bij en een donatie voor de postzegels omdat ze mijn actie zo goed vond. Echt superlief! Vandaag zijn er weer 3 kaarten op de bus gegaan.

Wat ben ik toch een bofferd met zulke lieve mensen om mij heen. Stay Safe en geniet nog even van het mooie weer. Het weekend wordt het een stuk minder.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:Dies, Doosjes, Sale-A-Bration, Stampin'Trimmer, Stampin'Up!

Tags:,

2 antwoorden

  1. Wat super zeg! Ik ga snel het filmpje eens kijken. En dat tasje is toch gewoon geweldig in zwart goud.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s