Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: nog steeds aan het spelen met het tasje.

ALL DRESSED UP DIES

Wat zijn het toch mooie stansen: de All Dressed Up Dies. Gisteren had ik dat mooie gouden tasje gemaakt en gisteravond heb ik zo iets leuks gemaakt. Ik heb sinds kort een nieuwe tas. Ja die tassen tick heb ik van mijn moeder lol. Ik zag hem bij mijn vriendin en ik werd er gewoon blij van: zo’n mooi lente kleurtje heeft deze. Dus heb ik de tas bij haar besteld. Hij is van Oriflame. Er zit ook nog een lang hengsel bij zodat ik hem ook om kan hangen.

En toen dacht ik he: dat is Mint Macaron( 1 van mijn lievelings kleuren, zo blij dat deze weer terug is) en heb ik het tasje nagemaakt. Ik heb de tas onderdelen eerst door de Hammered Metal Embossingfolder gehaald. En daarna in elkaar geplakt. De randen heb ik met mijn Dark Basic Black Stampin Blend zwart gemaakt. En de bloem heb ik gemaakt met 3 ponsen. De Small Bloom Punch plus bijbehorende Thoughtful Blooms, 2 keer gestempeld en uitgeponst. En 2 keer met de Daisy Punch uit Blushing Bride en de Medium Daisy punch 2 keer uit Mint Macaron geponst. De bloemen op elkaar geplakt en met een Metallic Brad heb ik de bloemen op elkaar bevestigd en daarna met een dimensional op het tasje geplakt. Ik zag vanochtend pas dat de Brad niet precies in het midden zit het was gisteravond al laat lol. Maar een kniesoor die daar op let. Ik vind het super gelukt.

En als ze samen staan te pronken op mijn kast word ik hier heel blij en vrolijk van. Laat de lente mast komen.

Is het niet geweldig? Ik ben nu bezig om een minialbum met de tasjes Dies te maken maar daar gaat nog even wat tijd in zitten dus die zie je later wel hier op mijn blog verschijnen.

Heb ik jou nu enthousiast gemaakt en wil je ook graag deze bundel bestellen help ik jou graag en je weet het: nog maar een paar dagen kun je profiteren van de Sale-A-Bration acties.

Gebruikte Producten:
Daisy Punch
[143713]
€ 22,00
Metallic Brads
[146929]
€ 5,50

Liefs Ine

Categorieën:creatief, Dies, Ponsen, Sale-A-Bration, Stampin'Blends, Stampin'Up!

Tags:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s