Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: nog meer makkelijke kaartjes.

Gisteren had ik hier een set van 6 kaarten neergezet die je kon kopen voor € 15,00. Deze set is al verkocht en ik ben al bezig met een nieuwe set op aanvraag. Dat bracht mij op het idee om sets te koop aan te bieden. Je kunt kiezen uit een mannen kaartenset, verjaardagskaarten set, gemengde set ( 2 verjaardag,2 algemeen, 1 rouw en 1 geboortekaartje).Maar het kan ook op aanvraag alleen 4 kaarten bv: 1 verjaardag,1 rouw, 1 geboorte, 1 beterschap. Of juist alleen 4 geboorte kaartjes. Sets van 6 kaarten kosten 15 euro, sets van 4 kosten 10,00. Dan hebben jullie altijd een handgemaakt kaartje op voorraad. Er zijn volop mogelijkheden en combinaties.Mail mij ( Madebyinepie@gmail.com) of stuur een Pb en wij komen er wel uit. Dit zijn mooie eenvoudige kaarten. Wil je meer uitgebreide kaarten met bijvoorbeeld fun folds dan wordt de set prijs wel iets duurder. Nogmaals, er kan heel veel en zeker in overleg komen wij er wel uit om een passende set voor jou samen te stellen. Voorbeelden van mijn kaarten vindt je hier op mijn blog: Madebyinepie@gmail.com

Zeker nu met deze dagen is weer de kracht van een persoonlijk kaartje gebleken. Iedere dag stuur ik nog kaarten op. Mensen worden er zo blij van. Vandaag gaan er 3 kinderkaarten op de bus die deze week jarig zijn. Dit is er 1 van, super leuk toch?

En ik mocht vandaag ook zelf een prachtig zelfgemaakt kaartje ontvangen van mijn lieve teamgenootje Monique. Echte post is zoveel leuker!!!

Vandaag is ook de laatste dag van de Sale-A-Bration vanavond om 20.00 doe ik niog een laatste bestelling weg en dan moeten we weer een jaar wachten. Dus laat het mij op tiid weten als je nog een bestelling wilt plaatsten.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Sponge Brayers
[141714]
€ 9,50
Heart Punch Pack
[151292]
€ 41,50

Categorieën:dies dinsdag, kaarten, kaarten maken, Ponsen, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s