Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: kaartpakketje

Op 1 april en nee dat was geen grap kregen wij van Helene den Breejen ons maandelijkse kaarten pakketje. Deze keer was ik supersnel. Ik moest namelijk voor mijn moeder kaarten maken en versturen en 1 kaart was voor onze vroegere buren . Deze lieve mensen staan nog steeds voor ons mam klaar. Zij schildert al jaren dus ik wist meteen deze is voor haar. In het kaartenpakketje zat een basiskaart van Whisper White, een stuk Petal Pink cardstock een stukje gekleurd vellum ( wat ik niet gebruikt heb) en een stuk Perennial Essence Dsp. Ik vind dat erg mooi Dsp en heb het pak bijna op. Het lijken net schilderijen. Vandaar dat ik uit het midden van het stuk Petal Pink cardstock een rechthoek heb uitgestanst met de prachtige Die uit de Nature’s Thoughts Dies. Deze rechthoek heb ik binnen in de kaart geplakt en heb ik bestempeld met de mooie tak uit de bijpassende Positive Thoughts stempelset. En ook de prachtige tekst komt uit deze set.

Ik hield nu een mooie lijst over voor mijn stuk Dsp maar vond het wat kaal dus heb ik de lijst door de Basket Weave 3d embossing folder gehaald. Ik heb met de Vlinderdans stempelset 2 vlinders gestempeld en die met de bijbehorende Butterfly Duet pons uitgeponst. Deze met dimensionals opgeplakt en voor de nodige bling bling de Champagne Rhinestones gebruikt. Prachtig kaartje toch? Ik weet zeker dat de buurvrouw dit prachtig vindt.

Vindt jij dit Dsp ook zo mooi dan kan ik het voor jou bestellen en heb je het binnen 2-5 dagen in huis. Mail mij maar op Madebyinepie@gmail.com ik help jou graag.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s