Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: geen doosje maar wel een verpakking.

Ik had deze mooie nagelvijlen gezien in de catalogus van Oriflame en dacht dat zijn leuke cadeautjes. Om een paar vriendinnen even een steuntje in de rug te geven heb ik deze vijlen nu leuk verpakt. Er staan schelpen op dus ik wist meteen welke stempelsets ik ging gebruiken: Magical Mermaid en Seaside Notions uit de jaarcatalogus. En voor de tekst natuurlijk uit Tijdloze Tulpen : de wereld is zoveel mooier met jou.

Ik heb gekozen voor het mooie Pineapple Punch cardstock en inkt. Hiermee heb ik de basis gemaakt en de tekst en andere stempels heb ik met Pacific Point inkt gestempeld.

Ik ben erg blij met het eindresultaat en ik denk mijn vriendinnen ook. Straks Willem maar weer een rondje laten fietsen, iedere dag fietst hij voor mij naar de brievenbus of naar het postagentschap in het dorp. En vandaag gaat er weer een hele stapel op de bus.

Wil je kaartensetjes bij mij bestellen of producten van Stampin’Up! mail mij dan op Madebyinepie@gmail.com ik help jou graag.

Stay Safe, liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:Doosjes, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s