Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: Keep calm, stay at home and BBQ.

Vandaag openen we hier thuis het BBQ seizoen. Wie ons kent en zeker Willem kent weet dat wij van BBQ-en houden ( we houden gewoon van eten punt lol). En vandaag gaat het gebeuren: lekker bbq-en in de zon. Straks als we weer het gewone leven mogen oppakken gaan we zijn Green Egg kopen maar nu gaat hij lekker achter zijn verrijdbare bbq-tafel staan met onze Skottlebraai. Het vlees hebben we al gehaald bij slager Jan, het stokbrood de kruidenboter, de sla en de sauzen zijn binnen. Dus het feest kan straks beginnen.

Hier hoort natuurlijk een kaart bij met de geweldige set : Outdoor Barbecue. Deze is zo leuk, ik heb er laatst een verjaardags kaart voor de zoon van mijn teamgenootje mee gemaakt want hij houdt van bbq-en. Maar helaas vergeten daar een foto van te maken. Dus ben ik vanochtend lekker in de zon onder de veranda gaan zitten en heb relaxed gekleurd met mijn Stampin Blends.

Ik heb gewoon een stel onderdelen gestempeld, gekleurd en uitgeknipt. Ik wist nog niet wat ik precies ging gebruiken.

Ik heb eerst een achtergrond gesponst met Balmy Blue en Granny Apple Green inkt op een stuk Whisper White cardstock. Daaruit toen een rechthoek met de Rectangle Stitched Dies gestanst en daar de bbq met dimensionals opgeplakt. De tekst op een reststuk Whisper white gestempeld met memento inkt en uitgestanst met een kleinere rechthoek. Ik vond dat te wit dus heb ik met een sponsje Balmy Blue inkt toegevoegd. En daarna de tekst ook opgeplakt met dimensionals. En toen puzzelen wat ik erop wilde en waar.

Het werden de hamburger, de tomaten ketchup fles en de sjasliek.

De basiskaart van Balmy Blue cardstock heb ik door de Brick & Mortar 3D embossing folder gehaald. Vond ik lekker stoer als achtergrond. Nog 2 hartjes toegevoegd en mijn kaartje was klaar. Ik vind hem super geslaagd. Het is echt een zonnig kaartje geworden. En je krijgt er gewoon honger van haha.

Deze set is perfect als mannen kaart, vaderdag kaart of als uitnodigen voor een bbq. Wil je hem bestellen help ik jou graag, mail mij maar op Madebyinepie@gmail.com

Fijne zondag en voor straks smakelijk eten,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s