Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: Au!

Dit weekend zijn Willem en ik bezig geweest met onze achtertuin. Was hard nodig na de winter dus mijn water was iedere keer flink vies. Heerlijk weer om met water te knoeien hoor maar mijn rug vond het allemaal niet grappig. Dan merk je dat je niet meer de jongste bent. Wel heel blij met het eindresultaat, nog wat kleine puntjes op de i zetten: er moeten nog wat nieuwe planten bij, de ventilator poetsen( die was ik vergeten) en nog shoppen voor een ander tafelkleed en kussens.

Willem heeft de hele vijver ook weer schoon gemaakt, nieuwe Uv lamp, slang van de pomp vervangen en filters schoongemaakt. Dus de vissen zijn ook weer blij. We hebben het Bbq seizoen geopend en nadat we klaar waren met alles opruimen en poetsen zijn we op de loungebank geploft. Heerlijk het haardje aan, een borrel er bij en genieten maar. Toen voelden we onze ruggen al en helaas is het vandaag bij mij nog niet over😞 Vandaar in mijn titel Au.

Slecht geslapen want bij iedere beweging voelde ik het, was vroeg wakker maar toch maar terug naar bed gegaan want was gesloopt. Gelukkig daarna nog even kunnen slapen en nu toch maar opgestaan. Hopelijk wordt het in de loop van de dag wat soepeler.

Mijn kaartje voor vandaag heb ik vrijdagavond laat gemaakt. Mijn vriendin appte mij dat ze een mannen kaart nodig had en die moest vrolijk zijn. Ik heb gekozen voor de mooie stempelset: Music From The Heart.

Als basis voor de kaart heb ik gekozen voor Bermuda Bay. Van deze kleur word ik altijd vrolijk, vandaar mijn keuze. En die heb ik bestempeld met het toetsenbord, gewoon willekeurig als achtergrond.

Toen op een mat van Whisper White de notenbalk en Piano gestempeld met memento inkt. De teksten komen uit de set Kaartje Van Mij en heb ik met Bermuda Bay inkt gestempeld. En 1 heb ik uitgeponst met de Timeless Label Pons en nog wat sparkles toegevoegd uit de Birthday Backgrounds stempelset in Mango Melody inkt. Dezelfde ponsheb ik gebruikt op een reststukje Bermuda Bay en deze doormidden geknipt en achter het Whisper White label geplakt zodat je een leuk kleur accentje krijgt. Dimensionals erachter voor wat diepte in de kaart. En ik was tevreden, en belangrijker mijn vriendin ook!

Wil je na het zien van deze kaart ook graag de stempelset Music from the Heart bestellen of de geweldige Nederlandse stempelset Kaartje van mij, dan help ik jou graag op Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00
Bone Folder
[102300]
€ 8,50

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s