Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag: sportieve verjaardags kaart

Van mijn teamgenootje Sheeny kregen wij het verzoek om haar kleinzoon te verrassen op zijn verjaardag. Natuurlijk deed ik hier aan mee. Mijn zoon Nick wordt zondag 19 maar dat is heel anders dan als je pas 8 jaar wordt. Nick weet gewoon dat hij later in het jaar zijn feest kan geven. Zijn vriendin Bibi is er en als het goed is de rest van ons gezin ook. We hebben al eten besteld bij ons lievelings restaurant en Nick en Teuns werkgever. Maar 8 jaar worden nu is heel lastig. Niet trakteren op school, geen verjaardagsfeestje, weinig of geen bezoek. Sjeeny vertelde dat hij van voetballen houdt dus heb ik de set For The Win voor de dag gehaald. In ons gezin met golfers en voetballers wordt deze vaak gebruikt. Maar ik heb het idee dat velen deze leuke set over het hoofd zien in de catalogus.

Ik heb op de basiskaart van Whisper White eerst de voetballen willekeurig gestempeld met Tuxedo Black Memento inkt. Dit is echt mijn basis zwarte inkt. Deze gebruik ik eigenlijk dagelijks en gelukkig hebben wij bij Stampin’ Up! hier ook een Refill van in ons assortiment.

Toen heb ik de 2 bekers gestempeld op een klein stukje Whisper White en ingekleurd met de Daffodil Delight Stampin Blends. Ga je met de Blends kleuren dan moet je sowieso met memento inkt stempelen. Of de inkt heel goed laten drogen. De bekers heb ik uitgeknipt met mijn Papersnips.

Ik heb uit een reststukje BlueBerry Bushel cardstock een label geponst met de Story Label Punch. Met de retired Large Numbers Dies de 8 uit weer een klein reststukje Real Red cardstock gestanst en deze met de 2 bekers op het label geplakt. Het label daarna met dimensionals op de kaart geplakt.

De tekst Gefeliciteerd komt uit de Kaartje van Mij stempelset en deze is met Real Red inkt gestempeld op een klein strookje Whisper White en met mijn Papersnips heb ik daar een banner van geknipt. Dit weer op een stukje BlueBerry Bushel cardstock geplakt en mijn kaartje was klaar. Super stoer kaartje toch? Hij was er in iedere geval heel blij mee vertelde zijn oma.

Hier zie je nog 2 voorbeelden gemaakt met deze set, deze komen van de Stampin’ Up! website:


Wil je ook deze geweldige hobby oppakken help ik jou graag aan de basis producten zoals, de Paper trimmer, de Paper Snips en de lijm. Mail mij maar voor meer informatie op Madebyinepie@gmail.com. Je kunt met deze hobby mooi je hoofd leeg maken, je bent lekker creatief bezig en je maakt andere heel blij met de kaarten. Net werd ik nog gebeld door mijn oom uit Maarssen: hij was zo blij met zijn kaartje. Kijk daar doe je het voor: #sharingsunshine

Liefs Ine

Gebruikte Producten
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Stampin'Blends, Stampin'Trimmer, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s