Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: mini cadeaumapje voor een Sarah.

Afgelopen vrijdag hadden wij een Zoom meeting met ons team en onder leiding van Helene den Breejen onze teamleider hebben wij een prachtig mapje gemaakt. Zo leuk om met ons allen samen te knutselen en te kletsen en vooral te lachen. Het is een heel leuk modelletje en als jullie het leuk vinden kunnen we die straks een keer als workshop doen als we deze Corona tijd achter de rug hebben. Je kunt het mapje zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Extra vakjes toevoegen of meer labels of een extra kaart.

Mijn vriendin Jolanda werd vandaag 50 dus daar moest een speciale kaart voor komen dus heb ik Helene’s mapje als basis genomen. De tag op de voorkant heb ik gemaakt met 2 dies uit de Stitched So Sweetly Dies. Het papier komt uit de Brights 6” x6” Designer Series Paper. Natuurlijk in mijn favoriete kleuren Bermuda Bay en Coastal Cabana. De tekst komt uit de Tijdloze Tulpen stempelset en de bloemen heb ik gemaakt met de Small Bloom pons. Voor de bling bling heb ik de Noble Peacock Rhinestones toegevoegd. En ik heb ook een stuk lint gebruikt: de Mini Striped Ribbon in Bermuda Bay.

Maar er is ook ruimte voor een cadeautje bv in mijn geval een facemask en shampoo en conditioner setje. Ik had eerst badzout erin maar twijfelde of mijn jarige vriendin wel een bad heeft.

De cijfers 50 zijn de Large Numbers stansen die helaas retired zijn maar ik doe deze net als de Large Letters nooit weg want ik gebruik ze nog vaak. Ik heb ook de Hand-Lettered Prose Dies gebruikt: die vind ik ook zo mooi, maar ze zijn een slag kleiner. Ik noem mijn vriendin altijd Jojo en dat paste mooi op mijn binnenzijde. Ik heb de tags gemaakt met de Delightful Tag Topper punch: ideaal hiervoor. En wat mooie nederlandse teksten gebruikt.

Verder heb ik het versierd met verschillende stempelsets en ponsen. Ik vind dit zo leuk om te doen: lekker combineren. En alleen Nederlandse teksten gebruikt. Mijn vriendin was er super blij mee. Dus nu kan ik mijn blog plaatsen. Wel wat later dan normaal maar mijn eigen “postbode” Willem kon het pas bezorgen nadat hij klaar was met ( thuis) werken.

Wil je meer info over de gebruikte producten of een bestelling plaatsen dan kan dat via Madebyinepie@gmail.com ik help jou graag.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s