Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: Paaskaartjes doosje

Gisteravond hield mijn vriendin en teamgenootje Danielle Kassing https://www.facebook.com/StampAlong/ haar eerste Facebook Live. Spannend maar ze deed het super goed. Ze liet ons dit superleuke project zien. Terwijl zij het voor deed, deed ik gezellig mee. Dus toen ze klaar was hoefde ik nog maar een paar dingen af te maken. Mijn internet knalde er twee keer uit. Wat te begrijpen is want met 5 man thuis die op de wifi zaten met films kijken, gamen en aan hun school werken was het wifi niet optimaal ( zwak uitgedrukt hihi).

Ik heb ook mijn eigen draai eraan gegeven want dat vind ik toch het leukste om te doen. Ik was s’middags al met deze set bezig geweest dus het lag nog op mijn bureau( eettafel), super leuke set en niet alleen voor de Pasen maar ook als geboortekaartje, kinderkaart of zo maar kaartje. Daarom heb ik op de kaarten ook geen teksten gedaan. Wel op het doosje want hier kan ik ook chocolade eitjes in doen als cadeautje voor iemand.

Deze vind ik de leukste en jij?

Ik wil binnenkort ook een Facebook live gaan proberen. Dat kondig ik dan hier en op mijn Facebook pagina aan en ik zou het leuk vinden als jullie dan komen kijken. Ik ben op het moment druk met bedenken hoe ik mijn business kan voort zetten omdat we weer een maand niet kunnen samenkomen. Ook daarvan houd ik je hier op de hoogte. Wil je een bestelling plaatsen dan help ik jou graag! Mail mij op Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:Doosjes, kaarten, kaarten maken, Stampin'Blends, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s