Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: paaskaart

In onze groep The lovely Stampers doen we ook aan een Swap kaartje. Je kunt jezelf opgeven en dan krijg je een naam van een teamgenootje toegewezen. Je krijgt een model kaart of een sketch te zien en daar mag je je creativiteit op los laten.

Vandaag is mijn kaartje binnengekomen bij mijn lieve teamgenootje Frederique dus kan ik de kaart hier laten zien:

Je ziet dat je zo’n sketch vrij kunt interpreteren. Ik vind de diertjes van de Welcome Easter stempelset zo leuk dus die wilde ik gebruiken want het is natuurlijk bijna Pasen. Ik heb als basis mijn lievelings kleur Bermuda Bay genomen en daar met de Crackle Paint stempelset een achtergrond op gemaakt met Bermuda Bay inkt. Bij pasen hoort geel dus heb ik een strook Pineapple Punch cardstock door de Country Floral 3D Embossing folder gehaald. En op de kaart geplakt. Met de Stitched Rectangles dies heb ik lijstjes gemaakt en daar de diertjes in geplakt. De tekst Happy Easter komt uit de set en heb ik zo speels uitgeknipt. Nog 3 glitter enamel dots voor de Bling Bling en mijn kaartje was klaar. Ik vind hem geweldig.

Vandaag kwam ook mijn kaart binnen van mijn teamgenootje Geke zij had deze kaart voor mij gemaakt voor de swap:

Prachtig toch en zo heel anders dan de mijne en dat naar voorbeeld van 1 en dezelfde sketch.

Morgen is het weer tijd voor onze maandelijkse Facebook Hop dus kom morgen zeker langs. Ik heb een super leuke kaart gemaakt en een YouTube tutorial.

Wil jij de de leuke stempel set Welcome Easter bestellen help ik jou graag. Hij is ook zo leuk voor een geboortekaartje! Mail mij maar op Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:creatief, Embossen, kaarten, kaarten maken, Stampin'Blends, Stampin'Up!

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s