Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Welkom bij de Facebook Hop

Vandaag doe ik weer mee aan de maandelijkse Facebook Hop van ons team The Lovely Stampers, het thema is deze keer Favoriete Funfold. Ik hou van Funfold kaarten. Dus was het moeilijk kiezen, maar ik heb gekozen voor deze leuke Z-Fold Wiper kaart. Z-fold kaarten vind ik sowieso leuk maar deze heeft een verrassend elementje. Omdat het morgen Pasen is heb ik gekozen voor een Paasthema en deze kaart is hopelijk vandaag bij mijn moedertje van 91 aangekomen. Hoe je deze kaart kunt maken laat ik zien in een YouTube filmpje wat vandaag op mijn kanaal te zien is. Ik hoop dat je deze gaat bekijken en mocht je nog geen abonnee zijn, dit nu wel wordt. En als je het een leuke video vindt zou het fijn zijn als je mij een like( duimpje omhoog) geeft.

Voor deze kaart heb ik een basis cardstock genomen in de sprankelende kleur: Pineapple Punch. Dit is 1 van de In Colors die er helaas uit gaan als de nieuwe catalogus live gaat. De maten zijn in inches want ik heb het idee van een Amerikaanse Demo: Nina http://Nina’s Southern Accents, Independent Stampin’ Up Demonstrator

Je hebt voor de basiskaart een stuk cardstock nodig van : 8 1/2″ bij 4 1/4″ en een stuk van 8 1/2″ bij 2 1/4″ beide moet je scoren op 5 1/2″ en 7″. Voor het Wiper mechanisme heb je een stukje cardstock nodig van 1 3/4″ bij 2 1/4″ hier moet je een klein hoekje van omvouwen. Verder heb je nog Dsp nodig: 2 stukken van 2″ bij 5 1/4″ en 4 stukjes van 2″ bij 1 1/4″. En nog een reststuk Whisper White voor de elementen die je wilt gebruiken om de kaart te versieren. Als het goed is spreekt de video voor zich, mocht je vragen hebben mag je me altijd mailen.

Ik heb de geweldig leuke set Welcome Easter gebruikt. Deze is perfect nu voor de Pasen maar ook zeer geschikt voor een geboorte kaartje.

Hop je gezellig langs mijn teamgenootjes,als je op mijn Facebook pagina begint kun je door hoppen naar de rest. Wil je nu toch deze set hebben ( na al mijn leuke voorbeelden kan ik me dat helemaal voorstellen hihi) dan kun je mij mailen op Madebyinepie@gmail.com en dan help ik jou graag.

liefs Ine

Gebruikte Producten:
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Take Your Pick
[144107]
€ 12,00
Mini Glue Dots
[103683]
€ 6,50

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s