Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: Paasdoosje

Eigenlijk had ik dit voor doosjes donderdag kunnen bewaren maar omdat het zo eenvoudig om te maken is plaats ik het toch vandaag.

Ik mis mijn vriendinnen dus had ik al bedacht om een aardigheidje voor hun met pasen te doen maar mijn bestelling kwam maar niet binnen. Gelukkig op goede vrijdag laat in de middag kwamen de handgels toch binnen. We hadden het erg druk met worstenbroodjes bakken en Spongecake voor de jarige maar tussen door deze leuke doosjes gemaakt.

De basis is de Stampin’ Up Kraft pillowbox wat je zo bij mij kunt bestellen. Er omheen heb ik het mooie Gold Mettalic Edge Lint gedaan. Toen met de twee Daisy ponsen en de bijbehorende stempelsets de margrietjes gemaakt. Ik gebruikte Very Vanilla cardstock en Crumb Cake inkt. De 2 bloemen met tombow op elkaar geplakt ( 1 gestempelde en 1 ongestempelde) en met een dimensional op het doosje geplakt. De hartjes zijn de goudkleurige faceted gems. Schattig doosje toch en de desinfecterende handgel komt nu goed van pas. Mijn vriendinnen waren er weer blij mee.

Wil jij ook zo’n leuk doosje maken dan kun je de gebruikte producten bij mij bestellen of mij ze in opdracht laten maken. Mail mij maar op Madebyinepie@gmail.com

Geniet nog van het zonnetje, deze tweede paasdag,

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Daisy Punch
[143713]
€ 22,00

Categorieën:Doosjes, Makkelijke Maandag, Ponsen, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s