Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: Eenvoudig kaartje

Vandaag laat ik jullie weer een heel eenvoudig kaartje zien maar door het mooie Peaceful Poppies Dsp en de mooie tekst uit de stempelset Sailing Home is hij erg mooi en komt de tekst goed binnen. “Let Hope be your Anchor through the storms of Life.” Zeker in deze tijd is het zo belangrijk dat we de hoop niet verliezen. Het zal nog even duren maar dan kunnen we gewoon weer bij elkaar op bezoek. Vanavond gaat Willem naar mijn moeder met een tas vol boodschappen wat kleine cadeautjes, een stukje Spongecake en wat worstenbroodjes. Hij zal dan ook even kijken naar haar mobiel. Hij in de keuken en ons mam in de huiskamer. Ja we zijn erg zuinig op haar.

Terug naar mijn kaartje de basis kaart van 21 cm bij 14,9 cm score je op 10,5 cm . Ik heb gekozen voor Flirty Flamingo want die komt terug in het dessin. Daarop een mat van het mooie Dsp van 10 cm bij 14,4 cm waar ik eerst nog een stukje lint om heen heb gedaan : het mooie Braided Burlap Trim. Dit lint is zo mooi, je kunt het zo gebruiken als het is, maar ook kun je het uit elkaar trekken en dan krijg je een heel stoer effect wat bijvoorbeeld heel goed bij de set Saling Home of High Tide past.

De tekst heb ik gestempeld met Poppy Parade op een reststukje Whisper White en uitgestanst met de mooie Stitched So Sweetly Dies. Dit is zo’n mooie vorm dat de kaart echt niks meer nodig heeft. Je ziet dus dat je voor een mooie sprekende kaart niet veel nodig hebt: basis cardstock wat lint en mooi Dsp en een mooie stans of pons.

In het Clearance Rack van Stampin’ Up!

https://www2.stampinup.com/ecweb/products/900100/clearance-rack

zit nu ook een hele mooie aanbieding van een All Inclusive Card Kit: de Made To Bloom All-Inclusive Card kit. Hierin zit alles om 12 kaarten te maken, 4 kaarten met 3 designs. Er zitten 7 stempels bij, een clear block, 12 voorgedrukte basis kaarten, 12 bijpassende enveloppen, 1 klein inkt kussentje in de kleur Blackberry Bliss, al kant en klaar bedrukte elementen die je alleen hoeft uit te drukken, dimensionals om deze op te plakken en zelfklevende pareltjes. Deze set kostte normaal € 33,00 maar nu maar € 13,20 dat is maar € 1,10 per kaart. Dan heb je zelf even een leuke creatieve ontspanning: wat Me-Time zoals ik dat noem, en je maakt de ontvangers super blij met deze handgemaakte kaart waarin ze de liefde voelen die jij erin hebt gestopt. “Een Knuffel met een Vouw erin

Mocht je deze kit willen bestellen wees er dan snel bij want ze zullen hard gaan, mail mij maar op Madebyinepie@gmail. com en ik help jou graag verder. Ook erg leuk als cadeautje. Voor een tiener, moeder, buurvrouw of vriendin. En er staan nog meer mooie aanbiedingen van bijvoorbeeld lint of Dsp of ponsen in het rek. Maar voor alles geldt op is op!

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s