Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag: zelfde soort kaartjes als gisteren

Vandaag laat ik weer een zelfde soort kaartje zien dan gisteren alleen met een andere kleur basiskaart en een ander soort lint. Dan kunnen jullie goed zien wat kleur doet en wat je met een ander stukje lint en tekst er een heel ander kaartje van kunt maken.

Op de foto’s is het moeilijk te zien maar bij de eerste kaart heb ik de basis in Poppy Parade cardstock en de andere in Real Red. Plus gestempeld in de bijbehorende kleuren. De gestempelde bloempjes heb ik ingekleurd met de Wink of Stella. Die pakt net wat kleur op: erg mooi effect. De derde kaart heb ik met een basiskaart van Granny Apple Green gemaakt.

Ik heb dezelfde Stitched Sweetly Dies gebruikt als gisteren. De tekst komt uit de stempelset Kaartje van mij, de gestempelde bloemen uit de Painted Poppies set en de linker komt uit de Peaceful Poppies Elements . Dat is ook zo’n leuke set: 8 vellen met 2 zwart gedrukte elementen, 2 bedrukte vellum vellen, 2 vellen watercolour papier en 2 vellen bedrukt dik cardstock. En de laatste heb ik gebruikt op mijn kaarten.

Heel eenvoudig maar door het mooie Peaceful Poppies Dsp en de teksten prachtige kaarten geworden. Jullie weten dat ik van FunFold kaarten hou maar deze kaarten zijn snel te maken en brengen de boodschap goed over en verspreiden een positief gevoel. En ze zijn vandaag alweer bezorgd: #sharesunshine

Zoek de verschillen hih.

Je kunt bij mij ook cardstock vellen per stuk kopen. Gekleurd A4 vel kost € 0,45. We hebben verschillende mooie DSP series en ook die kun je per pak, half pak, kwart pak of per vel kopen. De prijs ligt er aan of het vellen van 12″bij 12″zijn of 6″bij 6″ en het Specialty Dsp ( vaak met een gouden of zilver folie) is ook wat duurder. Er zijn dus heel veel mogelijkheden, dus schroom niet het mij te vragen, ik help jou graag.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:creatief, Dies, kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s