Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije vrijdag: vrij stempelen

Bij Stampin’Up willen ze ons helpen om te blijven stempelen en hebben ze een kleuren challenge bedacht iedere week geven ze de kleuren aan en zo stimuleren ze onze creativiteit. Je krijgt dan kleuren combinatie die je normaal niet pakt. Ik heb ervoor gekozen om heerlijk te stempelen lekker uit de losse pols en met een set die ik al lang niet had gebruikt: Seaside Notions. De gebruikte kleuren zijn:Bermuda Bay, Daffodil Delight, Grapefruit Grove, Terracotta Tile, Coastal Cabana.

Daarna heb ik er 4 kaarten mee gemaakt:

Ik had er nog geen teksten op genaakt zodat ik ze kan gebruiken als ik ze nodig heb. Zo werd mijn nichtje gisteren 22 dus heb ik de teksten: Fijne verjaardag en Gefeliciteerd uit de set Kaartje van mij toegevoegd.

Superleuk toch? Wil je een bestelling plaatsen mag je mij mailen op Madebyinepie@gmail.com. Ik help jou graag.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Paper Snips
[103579]
€ 12,00

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Simple Stamping, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s