Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: Be You tiful

Prachtige tekst. Wees jezelf: want jij bent mooi! Deze boodschap wil ik graag uitdragen. Ik baal een beetje dat de kilo’s er weer aanvliegen. Ten eerste stress eten en ten tweede met alle zonen( en lekkerbek Willem) thuis haal je meer lekkere dingen in huis. Normaal lunchen kunnen ze niet: tosti’s, gebakken eieren, pannenkoeken. Smoothie bowls van alles komt er hier voorbij. En normaal wandel en fiets ik veel meer of ga op de loopband bij Mandy. Maar nu blijf ik braaf thuis.

En met Nicks verjaardag de Pasen en aanstaande zondag mijn verjaardag gaat het niet lukken met lijnen. Maar Willem zei vandaag nog hoe mooi hij mij vond dus ik ga maar veel naar mijn nieuwe aanwinsten kijken:

Mooi toch: hier word ik vrolijk van. We beseffen ook goed wat een bofferds we zijn om zo’n fijn huis en tuin te hebben. We hebben al veel onder de veranda gezeten en Willem heeft er nu een tv opgehangen. Gisteren was ik aan het knutselen en keek ik een musical en Willem zat lekker buiten een serie te kijken. Want we hebben wel even tijd voor ons zelf nodig .

En dan plaats ik hier nog een keer het kaartje waarmee het voor mij allemaal begon. Met de mooie stempelset Beautiful you.

Heel lang was zij mijn logo en ze staat nog steeds op mijn thee glazen/ waterglazen en zelfs op een snijplank. Een creatieve vriendin heeft die voor mij gemaakt. Ik ben benieuwd of deze set terugkomt in de nieuwe catalogus. Ik had gedacht dat ze vorig jaar al retired zou zijn vandaar mijn nieuwe logo. Hopelijk blijft de set nog een extra jaar. Welke set wil jij dat die blijft?

Strakjes lekker bbq-en. Stay safe stay at home

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Quote, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s