Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: Kaartje met embossing folder

Vandaag dit mooie makkelijke kaartje. Ik heb een stuk Rich Razzleberry van 15cm bij 15cm gesneden met mijn Paper Trimmer. Dit heb ik in de Magnolia 3D Embossingfolder gedaan en door mijn Big Shot gehaald. Over 2 dagen krijgen wij als Demo’s de nieuwe catalogus al te zien, 1 van de voordelen van het demoschap, en ik hoop dat het nieuwe stans/emboss apparaat er dan in staat. We weten dat ze er mee bezig zijn maar of het gelukt is weten we de 22ste pas. Gelukkig ben ik de 26ste jarig en weet ik dus al wat ik vraag. En is het apparaat er niet dan staat er vast wel iets moois in de nieuwe catalogus. Voor mijn kinderen en Willem is het de laatste jaren makkelijk om een cadeau voor mij te verzinnen voor mijn verjaardag of moederdag: iets uit de nieuwe catalogus. Perfecte tijd om jarig te zijn hihi.

Maar terug naar mijn kaartje. Ik heb het stuk cardstock gesneden op 14,5 cm bij 10 cm zodat het perfect past op mijn basiskaart van 14,9 cm bij 21 cm gescored op 10,5 cm. Deze keer niet in Whisper White maar in Very Vanilla. Ik heb er eerst met een spongedauber waar nog wat Granny apple green inkt op zat wat Whisper White craft inkt opgebracht. Zodat het een hele lichte kleur groen wordt. Zo komen de bloemen nog mooier uit. Het mooie Mettalic Edge Silver lint heb ik zo ook gekleurd en daarna met een stuk Tear and Tape onder op de kaart geplakt. Nog 3 rhinestones voor de blingbling en de mat met dimensionals op de basiskaart geplakt. Aan de binnenkant heb ik nog de tekst :” een knuffel met een vouw in het midden” gestempeld uit de mooie Nederlandse set: Recht uit het hart. Natuurlijk met de Rich Razzleberry inkpad.

Onze embosdingfolders zijn zo mooi ik gebruik ze eigenlijk te weinig. Gebruik jij ze vaak? Ik heb een hele pagina hier op mijn website met alle huidige embossingsfolders erop. https://madebyinepie.com/embossing-folders-stampin-up/

Zie jij een mooie erbij staan die jij wilt bestellen Geef dat dan door op Madebyinepie@gmail.com. Ik help jou graag.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Categorieën:kaarten maken, Makkelijke Maandag, Paper Trimmer, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s