Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: golf kaartje voor de golf dames.

Zeker met dit mooie weer is het jammer dat we niet kunnen golfen. Maar gelukkig hebben we bij Stampin’Up! een mooie golf suite met prachtig Dsp een super stempelset met bijpassende stansen, houten embellishments en bakers Twine. Ik hoop echt dat deze set mee gaat naar de nieuwe catalogus.

Mijn kaartjes zijn een case van Chris Smith een collega demo. Ik vond het echt zo gaaf dat ik verschillende embossing folders heb gebruikt en verschillende embossing poeders. En zelfs 2 kleuren rose: Petal Pink en Blushin Bride.

Mijn favoriet is die met de Hammered Metal Embossing folder want dat lijkt een beetje op het relief van een golfbal. Welke is jouw favoriet.

Net te horen gekregen dat we nog tot en met 20 mei geen workshops en evenementen mogen geven. Dat was wel te verwachten maar was wel even slikken en weer doorgaan. Stay at home and stay safe. En wil je toch wat leuks te doen hebben in deze moeilijke periode help ik jou graag aan mooie kaarten kits of basis producten. Of als je bijvoorbeeld mooie moederdag kaarten wilt bestellen of andere kaarten die ik in opdracht voor jou kan maken. Mail mij maar op Madebyinepie@gmail.com dan komen wij er vast uit.

Liefs Ine

Gebruikte Producten:
Clubhouse Bundle
[153816]
€ 50,25
Versamark Pad
[102283]
€ 11,50


Categorieën:Dies, dies dinsdag, Embossen, kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s