Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over woensdag: geboortekaartjes

Omdat vanavond voor ons Demo’s de nieuwe catalogus online komt ben ik druk bezig met mijn Dsp op te maken. Vaak is het Dsp zo mooi dat ik het zonde vind het te gebruiken haha. Ik had een mooie opdracht gekregen voor 2 geboortekaartjes en aangezien mijn kaarten rek aardig leeg is na mijn donatie van 100 kaarten besloot ik vandaag wat geboortekaartjes te maken. Helaas niet zoveel als ik zou willen want met iedereen thuis heb ik meer werk met het huishouden en minder tijd voor Stampin’Up! Ik zou eigenlijk in Juni op een Braderie staan zoals ieder jaar maar helaas gaat deze ook niet door, dus hoef ik niet zoveel producten te maken en dat geeft wel meer rust.

Hier is mijn kaartje:

Schattig zijn die konijntjes toch uit de set: Wildly Happy. En ook de tekst komt uit deze mooie set. De tekst congratulatiobs komt uit de Label Me Bold set. Vanavond weet ik dus of deze sets nog blijven of helaas moeten gaan. Gelukkig gaat de nieuwe catalogus pas in juni in dus heb ik nog een paar maanden om met de retired sets te spelen.

Dit is de jongens versie en hieronder heb ik de vierkante stansen gebruikt:

Je ziet dat je met een simpel ontwerp hele mooie kaarten kunt maken en door kleine verschillen steeds een andere kaart maakt. Dit Dsp is de subtle 6”x6” Dsp. Zulke mooie patronen en de achterkanten zijn ook zo mooi en alles past perfect bij elkaar: cardstock, Dsp en inkt. Dat is voor mij 1 van de grootste voordelen van Stampin’Up! zo mooi op elkaar afgestemd.

Je kunt nog tot eind mei alles uit de lopende catalogussen bestellen ik help jou graag!

Liefs Ine

Gebruikte Producten:

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Stampin'Up!

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s