Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes donderdag: verwendoosje

Vandaag heb ik een schattig doosje gemaakt maar ik kan nog niet zeggen voor wie, aangezien ik het nog moet geven.

Het is een heel eenvoudig te maken doosje van 8” bij 9” dus je hebt aan 1 A4 cardstock genoeg. Ik denk dat ik het bij Pootles heb gezien maar weet het niet zeker want is al een oud patroon wat ik terug vond. Hier paste perfect in wat ik erin wilde doen vandaar.

Je rilt op de lange zijde op 1”en op 8”. Dan draai je het papier een kwartslag met de korte kant boven en rilt op: 1” , 3 1/2”, 4 1/2” en 7”. En dat was het easy peasy. Vouw alles goed met een vouwbeen knip de kleine flapjes in tot de eerste vouwlijn. Knip ze iets schuin af. Pak een cirkel pons ik heb de 1 1/2” genomen maar mag ook kleiner of groter en pons een halve cirkel uit 1 lange kant dat wordt het deksel.

Op de foto zie je rechts een klein streepje op 3 1/2” dat is het midden en daar plaats ik de pons. Plak nu eerst het bakje beneden vast.

En als die klaar is vouw je het deksel er over heen dan weet je ook zeker dat het past en plakt de laatste flapjes vast. Nu is het doosje klaar en kun je het versieren en vullen.

Mijn doosje heb ik gemaakt met een basis van Lovely Lipstick cardstock. Met een mat erop van Whisper White cardstock en een stuk Best Dressed Dsp. De tekst komt uit de Dressed to Impress stempelset en heb ik in Rich Razzleberry inkt gestempeld op een reststukje Whisper White. Dit heb ik uitgeponst met de Darling Label Punch en opgeplakt op een stukje Rich Razzleberry die ik heb uitgeponst met de Timeless Label pons. Het bakers Twine komt uit de Nature’s Twine combo in de kleur Blackberry Bliss.

Nog wat Noble Peacock Rhinestones voor de Bling Bling en mijn doosje was klaar. Ik denk dat de ontvangster hier wel blij van wordt.

Hebben jullie gelezen dat ik een nieuwsbrief heb verstuurd, als je op mijn mailingslijst staat moet hij vandaag binnen zijn gekomen anders even in je spambox kijken. Voor degene die niet op mijn mailinglijst staan, je kunt mij een mailtje sturen op Madebyinepie@gmail.com dan zet ik jou erop en stuur de brief naar jou door. Ik zal hieronder nog de link zetten van mijn online shop. Hier vindt je de Laatste Kans koopjes, wees er snel bij want Op is ook echt Op! Aan de rechterkant staat Last Chance Products en dan zie je de producten staan. Als je online besteld moet je met een creditcard betalen. Bestel je via de mail dan kun je met een bankoverschrijving betalen of met een Tikkie. Ik help jou graag op Madebyinepie@gmail.com

Liefs Ine

https://www2.stampinup.com/ecweb/default.aspx?fbclid=iwar1rlyqrlitwvq_mdsvqi6nauctlo11woabegn4pulrd5oxu-oewrfypnlm

Gebruikte Producten:
Nature's Twine
[146342]
€ 11,00
Bone Folder
[102300]
€ 8,50
Paper Snips
[103579]
€ 12,00

Categorieën:Doosjes, Ponsen, Stampin'Trimmer, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s