Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: #doorstuurkaartje #Sharesunshine

Gisteren vertelde ik al dat ik het druk heb gehad: ik heb namelijk 20 kaartjes gemaakt. Gelukkig heb ik een Stamparatus en kon ik zo lekker doorstempelen. Ik wilde deze kaartjes aan mijn klanten sturen om ze te laten weten dat ik aan ze denk tijdens deze Corona periode. Maar ik wilde hun ook de mogelijkheid geven om zelf een kaartje te sturen naar iemand die het nu even nodig heeft. Dus heb ik dit kleine gedichtje gemaakt en uitgeprint en in de kaart gestopt:

Dan hebben meer dan 20 mensen plezier van dit kaartje. En wie weet sturen deze mensen het ook weer door en dan hebben nog meer mensen er plezier van.

Gisteren zijn ze op de bus gegaan dus ik ben benieuwd naar de reacties.

Stampin’ Up! kwam vandaag met een hele leuke actie. Net te laat want mijn kaartjes zijn al gestuurd maar ik heb de PDF wel aangeschaft want ze zijn geweldig en je steunt 2 goede doelen. Voor 12 dollar (ongeveer 11,00 euro)kun je deze PDF aanschaffen en heb je mega veel leuke teksten die je uit kunt knippen/snijden/stansen/ponsen. En allemaal in het Nederlands.

Hieronder vindt je een link naar de facebook pagina van Sara waar een filmpje staat waarin Sara het precies uitlegt. Ze laat dan de engelse versie zien ook erg mooi maar ik ben superblij met de nederlandse versie.

https://www.facebook.com/asarathing/

Ik probeer vandaag wat voorbeeld kaarten te maken. Ik heb ze uitgeprint op Whisper White, de teksten zijn links in zwart wit en rechts in kleur. Natuurlijk Stampin’ Up! kleuren dus we kunnen het mooi combineren met ons cardstock en Dsp. Via onderstaande link kun je de PDF kopen helaas tot nu toe alleen met een Credit card.

Op dit moment zitten ze al over de € 41.000,00 en dit bedrag gaat voor 100% naar de 2 organisaties. Zo trots dat ik bij dit bedrijf hoor, die Making a Difference hoog in het vaandel draagt. Wil je wat basis cardstock kopen of lijm/ dimensionals om kaarten te maken kun je dat bij mij bestellen op Madebyinepie@gmail.com

Kon het niet laten dus gauw een kaartje gemaakt. Super leuke teksten.
Gebruikte Producten:
Stamparatus
[148187]
€ 59,00

Categorieën:Geen categorie

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s