Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag: was je handen

Vorige week heb ik hier een tutorial neergezet van het verwen doosje. Doordat ik foto’s erbij had gemaakt om het voor jullie duidelijker uit te leggen had ik een leeg wit doosje over.

Zoals ik gisteren schreef heb ik de Pdf #sharesunshine gekocht bij Stampin’Up! En daar zat deze mooie tekst bij : Was je handen. Bij de teksten zit ook een beschrijving welke kleuren en welke stansen er bij die pagina horen. Mijn kleuren waren Granny Apple Green, Mango Melody en Calypso Coral. Dus ik heb strookjes cardstock in die kleuren gesneden en op het doosje geplakt. De tekst heb ik uitgestanst met de grootste cirkel van de Stitched Dies en met dimensionals opgeplakt. Daarna het wasbeertje uit de set Special Someone gestempeld met tuxedo black Memento inkt en uitgestanst met de bijbehorende stansen. Die past er natuurlijk perfect bij. Ik heb hem ingekleurd met mijn Dark en Light Soft Suede Stampin Blends. En voor het gras mijn Light Granny Apple Green Blend.

Maar 1 wasbeertje vond ik niet leuk dus met mijn Stamparatus en Silicone Craft Sheet een gespiegelde versie gemaakt en deze ook uitgestanst en ingekleurd. Je be-inkt dan de stempel en stempelt een paar keer, dan leg je een stukje Whisper white erop en stempelt nog een keer dan heb je aan twee zijden het wasbeertje. Je stanst hem dan uit en dan heb je de gespiegelde versie. I love my Stamparatus. Gebruik hem bijna iedere dag!

In het doosje passen precies 2 stukken zeep die ik in Kreta heb gekocht vorig jaar: dus een mooi toepasselijk cadeautje.

En zo zitten er nog zoveel leuke teksten in de Share Sunshine pdf. Geweldig toch dat Stampinup dit doet. Ze hebben een programma wat Making a Difference heet en ieder jaar staat er in de catalogus een stempelset waar een gedeelte van de opbrengst naar een goed doel gaat. Nu gaat 100% van de opbrengst van de Pdf’s naar de 2 organisaties:

. Het Solidariteitsfonds ter bestrijding van Corona van de WHO

. United Way Worldwide’s COVID-19 Community Response and Recovery Fund

Meer infornatie vindt je via deze link:

https://covid19.stampinup.com

En hieronder zie je nog wat voorbeeldkaartjes met de Engelse teksten.

Mocht je er niet uit komen of een gewone bestelling willen plaatsen kun je mij mailen op Madebyinepie@gmail. Com

Gebruikte Producten:
Special Day Dies
[153587]
€ 35,00
Stamparatus
[148187]
€ 59,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Categorieën:Dies, Doosjes, Stamparatus, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s