Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag: Chil en Relax

Vandaag weer een kaartje met de #sharesunshine Pdf. Ik wist meteen dat ik de luiaard bij deze tekst wilde gebruiken. De diertjes zijn zo leuk en gaan gelukkig mee naar de nieuwe catalogus. Tropical Chic waar ik de achtergrond mee heb gestempeld helaas niet. En ook mijn Call me Clover cardstock gaat er uit want die hoort bij de incolors 2018-2020. Maar we krijgen hele mooi kleuren er voor terug dus niet getreurd.

Ik heb een strip van 2 cm bij 14,9 cm gesneden van het mooie Tropical Oasis Dsp. En daar heb ik later ook de 3 bloempjes uitgeknipt. Deze strip op de basiskaart geplakt en lekker gestempeld met de achtergrond stempel.

De luiaard heb ik met Tuxedo Black Memento inkt gestempeld op een stukje Whisper white en daarna ingekleurd met mijn Stampin’ Blends. Daarna de afbeelding uitgestanst met de grote ovaal van de Stitched Shapes Dies. Ik vond het zo te wit dus de rand gesponst met Call Me Clover inkt.

De tekst Blijf Thuis heb ik met een Stitched Rectangle Die uitgestanst. Deze ook gesponst en toen de uitgeknipte bloemen met Dimensionals opgeplakt. Super leuk toch: ik vind de teksten geweldig!

Fijn weekend, liefs Ine

Gebruikte Producten:
Paper Snips
[103579]
€ 12,00
Paper Trimmer
[152392]
€ 30,00

Categorieën:kaarten, kaarten maken, Stampin'Blends, Stampin'Up!, Stempelsets

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s